FOX Groups & Incentives

Reizen met je eigen reisgezelschap

Reizen op maat voor families en vriendengroepen

Vanaf 10 personen verzorgen wij voor je eigen reisgezelschap de gewenste reis op maat. Je kunt dus met een groep vrienden, familie of bekenden in je eigen reistempo een zelf samengestelde reisroute volgen. 

  • Heb je een jubileumjaar te vieren of wil je je samen met je kinderen en kleinkinderen die ene droomreis maken, uitsluitend met je eigen reisgezelschap? 
  • Heb je vaker met FOX gereisd en wil je nu een rondreis maken volledig op je reisgezelschap afgestemd en met aanpassingen?
  • Heb je vriendschappen gesloten tijdens één van de reizen met FOX en wil je nu samen met hen als eigen reisgezelschap een reis te maken? 
Dat allemaal is mogelijk, wij verzorgen graag jouw droomreis, geheel naar eigen wens, reistempo en met volop flexibiliteit. 

Zij gingen je voor..

Voorbeeldreizen ter inspiratie

De mogelijkheden zijn oneindig. Zowel binnen als buiten Europa, wij gaan met je naar elke bestemming wereldwijd! We hebben een paar inspirerende reizen op een rij gezet.

Nieuwsgierig naar de vele mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een offerte.

0252 - 66 00 02  Stuur een bericht

De dierentuin van Costa Rica

In dit land vol dieren maak je kennis met gifgroene kikkers, luiaarden en kleurrijke vogels, om er maar eens een paar te noemen. 

Lees meer over de dieren

Top 10 - Bijzondere hotels

Een drijvend hotel op een rivier midden in de jungle, een luxe tent op de Afrikaanse vlakte of bijenkorfachtige hutten in Swaziland! Tien bijzondere plekken om te overnachten op een rij. 

Lees verder

TOP 10 - Gaafste excursies

Koken in Vietnam, Elephant Nature Park in Thailand, er is zoveel te zien en doen tijdens een verrre rondreis!

Lees verder