FOX Groups & Incentives

Reizen met uw eigen reisgezelschap

Reizen met familie en vrienden

Maak een prachtige reis met vrienden of kinderen en kleinkinderen. Een belevenis om nooit te vergeten en waar u nog jaren met elkaar over napraat.

De gewenste reis op maat

Vanaf 10 personen verzorgen wij voor uw eigen reisgezelschap de gewenste reis op maat. U kunt dus met een groep vrienden, familie of bekenden in uw eigen reistempo een zelf samengestelde reisroute volgen.

25- jarig huwelijksfeest met onze kinderen en kleinkinderen

Voor de familie de Ruijter hebben wij speciaal voor hun 25- jarig huwelijksfeest met onze kinderen en kleinkinderen een safari in Tanzania met verblijf in schitterende lodges op unieke locaties georganiseerd.

"De voorbereiding van de reis was al een feest. Overal werd aan gedacht en ik hoefde me nergens zorgen over te maken. Ter plaatse was de organisatie zo perfect voorbereid. Dit konden we niet beter wensen. Bij FOX is uw reis in goede handen!"
Dhr. de Ruijter

Voorbeeldreizen ter inspiratie

De mogelijkheden zijn oneindig. Zowel binnen als buiten Europa, wij gaan met u naar elke bestemming wereldwijd! We hebben een paar inspirerende reizen op een rij gezet.

FOX Reistheater

Tevens bieden wij u de mogelijkheid om samen met uw reisgezelschap één van onze Reis & Inspiratiedagen bij te wonen in ons sprankelende FOX Reistheater. De indrukwekkende reisreportages nemen u tijdens de shows mee naar de bestemming, zodat u alvast in de juiste sfeer en vakantiestemming kunt komen.

Nieuwsgierig naar de vele mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een offerte.

0252 - 66 00 02  Stuur een bericht

De dierentuin van Costa Rica

In dit land vol dieren maakt u kennis met gifgroene kikkers, luiaarden en kleurrijke vogels, om er maar eens een paar te noemen. 

Lees meer over de dieren

Top 10 - Bijzondere hotels

Een drijvend hotel op een rivier midden in de jungle, een luxe tent op de Afrikaanse vlakte of bijenkorfachtige hutten in Swaziland! Tien bijzondere plekken om te overnachten op een rij. 

Lees verder

TOP 10 - Gaafste excursies

Koken in Vietnam, Elephant Nature Park in Thailand, er is zoveel te zien en doen tijdens een verrre rondreis!

Lees verder