FOX Groups & Incentives

Groepsreizen op maat vanaf 8 personen

FOX, verre reizen van ANWB maakt onderdeel uit van ANWB Reizen en heeft een reputatie hoog te houden als organisator van groepsrondreizen. De afdeling Groups & Incentives (G&I) is al jarenlang een vaste waarde binnen het reizenassortiment van FOX, dat rondreizen op maat samenstelt (eigen) reisgezelschappen van minimaal 8 personen, zowel binnen als buiten Europa.

Wij stellen ons team graag aan je voor

Angelique Edeling
Accountmanager Groups & Incentives

Reizen is mijn passie! Al 15 jaar werk ik bij FOX in verschillende functies en heb ik fantastische reizen mogen maken, zowel voor werk als privé, zowel naar verre bestemmingen als dichter bij huis. Mooie reizen maken is geweldig, maar je ervaringen delen met anderen is soms net zo fantastisch! Wat is er dan mooier om van je passie je werk te maken?!

Afgelopen 5 jaar houd ik me binnen FOX bezig met het organiseren van groepsreizen op maat. Wat ik het leukste vind? Het organiseren, de veelzijdigheid van onze bestemmingen en projecten, het persoonlijke contact met klanten, het team en vooral de positieve reacties van blije klanten. Daar doen we het voor! Samen met de klant een onvergetelijke reis samenstellen, mensen de wereld laten zien, proeven en vooral beleven en nét dat beetje extra doen voor een waardevolle herinnering!

Interesses na het werk
Thuis ben ik de trotse moeder van Daan (7) en Lieke (5) en gaat het plannen/organiseren dus gewoon door! Geen dag is hetzelfde. Daarnaast vind je me regelmatig op de tennisbaan, sta ik graag op de ski’s, ben ik gek op lekker eten en borrelen met vrienden en uiteraard reis ik heel graag!

Mijn favoriete bestemmingen? 
Eigenlijk heeft elk land wel íets bijzonders en ligt het eraan met wie je reist. Maar als ik een top 5 moet maken kies ik voor: Thailand, Curaçao, Sri Lanka, Costa Rica en Marokko. En in Europa is Spanje mijn favoriet.

Berty Beukema
Accountmanager Groups & Incentives

Ik heb een brede ervaring in het toerisme. De laatste 15 jaar ben ik bezig met mijn passie: het organiseren van groepsreizen op maat voor een eigen gezelschap. Daarin vind ik het contact  met de klant heel belangrijk en waardevol. In iedere groep zit altijd een grote diversiteit aan wensen. Daar zoek ik balans in.

Ik vind het fantastisch om bezig te zijn met de vele details die daarbij komen kijken. Het is een uitdaging om van elke reis iets heel bijzonders te maken en om net iets meer te geven dan de klant verwacht.

Ik ben niet eerder tevreden dan als de klant achteraf zegt: dat was een ervaring voor het leven!

Interesse na het werk
Naast mijn werk en mijn gezin houd ik van tennissen, piano spelen, theater en filmbezoek, lekker eten en drinken en natuurlijk reizen.

Welke landen mij het meest aanspreken? 
De landen in Azië vanwege de gastvrijheid en de mooie tradities. En binnen Europa kun je mij blij maken met een reis naar Italië of één van de heerlijke Griekse eilanden.

Hoe gaan wij te werk? 

Niets minder dan perfectie. Dat is ons streven bij het samenstellen en uitvoeren van een reis op maat, waar nog lang over wordt nagepraat. Dit is een zeer bewerkelijk proces en vereist specialisme.

  • Een ervaren team dat zich inleeft in jouw wensen en ideeën.
  • Altijd op zoek naar iets (verrassend) unieks en met oog voor detail
  • Wij zijn altijd goed bereikbaar en communiceren via korte en persoonlijke lijnen
  • Zowel binnen als buiten Europa beschikken we over een uitgebreid netwerk van betrouwbare lokale vertegenwoordigers. 
  •  Op verzoek informeren wij je voorafgaand aan de reis in ons FOX theater in Hoofddorp op ontspannen wijze en vol inspiratie

Wij laten we je graag al het moois zien dat de wereld ons biedt. Vertrouwd, zorgeloos, comfortabel en met plezier op vakantie gaan, daar staan wij voor. Je bent bij ons aan het juiste adres voor zelf samengestelde reizen op maat, met de juiste verhouding tussen actief, cultuur en ontspanning en met oog voor duurzaamheid en detail.

Nieuwsgierig naar de vele mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een offerte.

0252 - 66 00 02  stuur een bericht.