Groepsrondreizen in Guatemala

Hoogtepunten als het meer van Atitlán, Maya-tempelcomplexen en bezoek aan indianendorpjes.
We overnachten in comfortabele toeristenklassehotels.
Onze groepsrondreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Veel excursies en extra’s bij de prijs inbegrepen.

Groepsreis Guatemala – Ga met ons mee naar het land van de eeuwige lente

Van het Meer van Atitlán tot Maya-tempelcomplexen en een bezoek aan indianendorpjes, een groepsreis naar Guatemala zit vol hoogtepunten. Een uniek land in ons aanbod wat wij zeker aanbevelen voor een groepsrondreis. In Guatemala verzorgen wij de comfortabele overnachtingen en diverse excursies. Het is een volledig verzorgde Guatemala groepsreis..

Het indrukwekkende Meer van Atitlán

Tijdens de groepsreizen naar Guatemala brengen we sowieso een bezoek aan het Meer van Atitlán. Een prachtig meer met helderblauw water, omgeven door mooie heuvels en drie vulkanen van meer dan 3000 meter hoog, San Pedro, Atitlán en Tolimán. Dit zorgt voor een geweldig uitzicht. Tip voor de groepsrondreis in Guatemala: breng ook een bezoek aan de indianendorpjes in de omgeving en maak zeker even een boottocht over het meer.

Het prachtige Antigua

Een bezoek aan het koloniale Antigua is ook onderdeel van de groepsrondreizen in Guatemala. Deze stad wordt ook wel gezien als de mooiste stad van Guatemala en dat is natuurlijk niet voor niets zo. Het is eigenlijk een groot openluchtmuseum met leuke straatjes, pleintjes en fascinerende monumenten. Maar hier zien we ook kathedralen, gekleurde huisjes en ruïnes van kerken als gevolg van aardbevingen. Tijdens de groepsreis in Guatemala is het ook een aanrader om een bezoek te brengen aan de lokale markt waar indianen hun producten verkopen.

De groepsrondreis combineren

De groepsreis naar Guatemala is ideaal om te combineren met andere landen zoals Mexico en Honduras. Dat weten wij ook, en daarom hebben we een complete groepsrondreis samengesteld waarin we de hoogtepunten van deze drie landen bezoeken. Daarbij is alles geregeld, van de vluchten tot de overnachtingen en de excursies.

Ga mee naar Guatemala

Ga mee naar Guatemala en ontdek alles wat dit mooie land te bieden heeft. Wij nemen je mee en zorgen ervoor dat je het beste van dit land zult ervaren. Bekijk ook de mogelijkheden voor een single groepsreis naar Guatemala. Alles is mogelijk in ons omvangrijke aanbod. Dus wacht niet langer en ga met ons mee!