Privé rondreizen in Guatemala

Hoogtepunten als het meer van Atitlán, Maya-tempelcomplexen en bezoek aan indianendorpjes.
We overnachten in comfortabele toeristenklassehotels.
Onze groepsrondreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Veel excursies en extra’s bij de prijs inbegrepen.

0

Privé rondreizen in Guatemala

Rondreis Guatemala - Een rondreis in het land van de eeuwige lente

Guatemala, het land van de eeuwige lente. En dat zult u ervaren tijdens een rondreis in Guatemala. Wij nemen u mee naar de mooiste plekjes die dit land te bieden heeft. Van bijzondere tempelcomplexen tot een ontmoeting met de lokale bevolking in hun kleurrijke indigena-klederdracht. Tijdens een rondreis in Guatemala zult u de pracht en praal van dit land leren kennen.

Guatemala rondreizen: wij nemen u mee

Wij nemen u tijdens een Guatemala rondreis mee naar de mooiste en meest indrukwekkende plekjes. Zo mag een bezoek aan één van de Maya tempels niet ontbreken. Een bijzondere plek is Tikal, midden in de jungle. Prachtige Maya ruïnes, midden in de jungle. Een tip: bezoek de stad Tikal bij zonsopgang, een extra bijzondere ervaring. Hier kunt u namelijk diverse dieren spotten, zoals kleurrijke parkieten, toekans, apen, neusbeertjes en zelfs krokodillen. Maar wie weet ontmoet u ook wel de lokale bevolking. Tikal is echt één van onze persoonlijke hoogtepunten tijdens de rondreis in Guatemala, dus vast ook die van u.

De koloniale stad Antigua

Tijdens de rondreizen in Guatemala staat ook een bezoek aan het kleurrijke Antigua op het programma. Hier vindt u schitterende kathedralen, pleinen, kleurige huizen en ruïnes van kerken. De kerken zijn niet meer helemaal intact door de aardbevingen van vroeger. Een aanrader hier is het beklimmen van de indrukwekkende Payaca vulkaan. Deze is maar liefst 2.500 meter hoog en nog tamelijk actief. Een leuke klim voor de echte waaghalzen!

Een gecombineerde rondreis

Wat is er nu leuker dan het verkennen van meerdere landen tijdens één rondreis? Wij bieden deze mogelijkheid, op een hele comfortabele manier. Zo bieden wij een rondreis in Mexico, Honduras en Guatemala, met tussendoor overnachtingen in heel comfortabele hotels. Alles is geregeld, u hoeft alleen maar te genieten van alle hoogtepunten tijdens de rondreis.