Single groepsreizen in Guatemala

Hoogtepunten als het meer van Atitlán, Maya-tempelcomplexen en bezoek aan indianendorpjes.
We overnachten in comfortabele toeristenklassehotels.
Onze groepsrondreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Veel excursies en extra’s bij de prijs inbegrepen.

0

Single groepsreizen in Guatemala

Singlereis Guatemala – Ga met ons mee naar het land van de eeuwige lente

Van prachtige tempelcomplexen tot koloniale steden en een kleurrijke bevolking, het zijn slechts een paar kernwoorden die Guatemala beschrijven. Tijdens een singlereis in Guatemala laten we zien wat dit land zo bijzonder maakt. Met een groep singles ontdekken we dit bijzondere land en overnachten we in comfortabele hotels. Een complete singlereis voor iedereen die dit land echt goed wil leren kennen.

Single reizen Guatemala: een paar hoogtepunten

Eén van de meest bijzondere hoogtepunten tijdens de single reizen in Guatemala is een bezoek aan de Maya ruïnes van Tikal. Deze liggen midden in de jungle, wat het extra uniek maakt. En als we vroeg gaan, hebben we een grote kans om een aantal bijzondere dieren te zien zoals krokodillen, neusbeertjes, apen, toekans en parkieten. Maar de single vakantie in Guatemala bevat ook een bezoek aan verschillende tropische wouden en plantages waar mango, limoen en avocado worden verbouwd. 

De reis combineren

Meerdere landen tijdens één groepsreis bezoeken? Wij bieden een gecombineerde singlereis naar Mexico, Belize, Guatemala en Honduras. Stap in de voetsporen van de Maya’s en ontdek deze vier fascinerende landen tijdens een complete groepsreis. Een bijzondere ervaring, waarbij werkelijk alles geregeld is, van de vluchten tot de overnachtingen en excursies.