Groepsrondreizen in Honduras

Hoogtepunten als de ruïnes van Copán, een onderwaterwereld met uniek zwart koraal en tropische regenwouden.
We overnachten in comfortabele hotels in Mexico en Guatemala.
Onze groepsrondreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Veel excursies en extra’s bij de prijs inbegrepen.

Groepsreis Honduras – Ga met ons mee naar dit stralende land

Misschien klinkt Honduras als een hele onbekende bestemming, maar dat maakt een groepsreis naar Honduras niet minder bijzonder. Hoogtepunten zoals de ruïnes van Copán, een onderwaterwereld met uniek zwart koraal en tropische regenwouden maken een groepsrondreis naar Honduras tot een bijzondere ervaring. We zorgen ervoor dat zowel de vluchten als de overnachtingen en veel excursies geregeld zijn.

Honduras groepsreis: bijzondere ruïnes van Copán

Net over de grens van Honduras ligt Copán, wat vroeger één van de rijkste Maya steden was. Dit zien we onder andere aan de bijzondere beeldhouwwerken en een hiërogliefen trap met maar liefst 2.000 hiërogliefen erin gekerfd. Natuurlijk brengen we tijdens de groepsreizen naar Honduras een bezoek aan deze bijzondere stad, een van de hoogtepunten tijdens de reis.

Ontdek de unieke onderwaterwereld

Wat Honduras nog meer zo bijzonder maakt, is de unieke onderwaterwereld. Ideaal dus als je van duiken houdt. In het water is onder andere uniek zwart koraal te zien en vele prachtige vissen. En als je niet van duiken houdt, dan gaan we toch lekker op het strand liggen! Het is allemaal mogelijk tijdens de groepsreis in Honduras. Kies zelf aan welke excursies je wel of niet wilt deelnemen of neem lekker een dagje rust. Het is allemaal mogelijk.

Gecombineerde groepsrondreizen

Wil je meer landen tijdens de groepsrondreis ontdekken? Dat komt goed uit, want wij bieden groepsreizen naar Honduras, Mexico en Guatemala. Een complete groepsreis met vluchten, comfortabele overnachtingen en excursies. Een deskundige, Nederlandssprekende reisleider zal bovendien alles over de landen vertellen wat je wilt weten. Ga met ons mee en ontdek de hoogtepunten van drie landen in Midden-Amerika tijdens een reis. Een reis om nooit meer te vergeten!

Geniet van de mooie momenten!

Samen genieten we van bijzondere momenten tijdens de groepsrondreis. Wij bieden niet alleen groepsrondreizen naar Honduras, maar ook singlereizen naar Honduras. Ga met een groep singles naar dit unieke land en beleef samen al het moois dat dit land te bieden heeft. Wij zorgen ervoor dat alles goed geregeld is, je hoeft alleen maar te genieten!