Honduras

Hoogtepunten als de ruïnes van Copán, een onderwaterwereld met uniek zwart koraal en tropische regenwouden.
We overnachten in comfortabele hotels in Mexico en Guatemala.
Onze groepsrondreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Veel excursies en extra’s bij de prijs inbegrepen.

Rondreis Honduras - Een rondreis in dit stralende land

Als je op zoek bent naar een unieke bestemming, dan is een vakantie in Honduras zeker een goede keuze. Hier tref je niet alleen prachtige cultuur, maar ook natuur, waaronder een spectaculaire onderwaterwereld. Tijdens een rondreis in Honduras ervaar je het moois dat dit land te bieden heeft. Wij zorgen voor een Honduras rondreis met alles erop en eraan, gecombineerd met andere landen in Midden-Amerika.

Honduras rondreizen: de raadsels van de Maya’s

Tijdens een rondreis in Honduras kom je sowieso meer te weten over de Maya’s. Vlak over de grens liggen namelijk de beroemde ruïnes van Copán. In het verleden was Copán één van de rijkste Maya-steden, wat ook te zien is aan de prachtige beeldhouwwerken waarop de vroegere heersers staan afgebeeld. Tijdens de groepsrondreis in Honduras zul je zeker een aantal van deze bouwwerken zien. En er is ook de indrukwekkende hiërogliefentrap, waarin maar liefst 2.000 hiërogliefen gekerfd staan, zeer indrukwekkend!

Cultuur en gezelligheid

In Copán vind je niet alleen de beeldhouwwerken die afstammen van de Maya’s, maar ook hele charmante witte adobe-huisjes met rode dakpannen, wat zorgt voor een pittoreske uitstraling. Tijdens de groepsreis in Honduras kun je ook een bezoek brengen aan de gezellige restaurants en barretjes in dit plaatsje, want een hapje en drankje op zijn tijd is ook nodig! Tijdens de rondreizen in Honduras zorgen we ervoor dat je niets tekort komt. Ook de comfortabele overnachtingen zijn geregeld, zodat je goed kunt uitrusten tijdens de rondreis.

Ontdek nog meer van Midden-Amerika

De rondreizen in Honduras zijn ideaal om te combineren met andere landen in Midden-Amerika. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie met een rondreis in Guatemala en Mexico. Deze complete rondreizen hebben wij dan ook in ons aanbod. Wij laten de mooiste plekjes van de landen zien tijdens de volledig georganiseerde rondreizen in Midden-Amerika. Ga met ons mee en ontdek de prachtige natuur en cultuur van Midden-Amerika tijdens een rondreis. Veel excursies en extra’s zijn inbegrepen. Genoeg redenen om te kiezen voor een Honduras rondreis!