Single groepsreizen in Honduras

Hoogtepunten als de ruïnes van Copán, een onderwaterwereld met uniek zwart koraal en tropische regenwouden.
We overnachten in comfortabele hotels in Mexico en Guatemala.
Onze groepsrondreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Veel excursies en extra’s bij de prijs inbegrepen.

0

Single groepsreizen in Honduras

Singlereis Honduras – Ontdek de geheimen van Honduras

Misschien komt Honduras niet het eerste in je op als je op zoek bent naar een vakantiebestemming. Maar dat maakt het juist zo bijzonder. Tijdens een singlereis in Honduras bezoeken we indrukwekkende ruïnes en beeldhouwwerken, maar ook een duik in de onderwaterwereld behoort tot de mogelijkheden tijdens onze single reizen naar Honduras: een stralende reis!

Single reizen Honduras: ontdek de Maya stad

Tijdens een single vakantie in Honduras hebben we volop de mogelijkheid om de ruïnes van de Maya stad Copán te ontdekken. Dit was vroeger zelfs één van de rijkste Mayasteden met op het hoogtepunt wel 20.0000 inwoners. We zien hier prachtige beeldhouwwerken waar de heersers op staan afgebeeld en een bijzondere hiërogliefen trap met 2.000 hiërogliefen erin gekerfd. Eén van de hoogtepunten van de single groepsreis naar Honduras, vinden wij zelf.

Nog meer van de Maya’s ontdekken

Wij bieden niet alleen de mogelijkheid om naar Honduras single reizen te boeken, maar we bieden ook een gecombineerde singlereis naar Mexico, Belize, Guatemala en Honduras. Een reis door vier zeer fascinerende landen waarbij het ons aan niets zal ontbreken. Van de vluchten tot de comfortabele overnachtingen en leuke excursies, werkelijk alles is geregeld.