Single groepsreizen in IJsland

Hoogtepunten als Blue Lagoon, warmwaterbronnen, borrelende geisers en kamperen in de natuur.
We overnachten in comfortabele hotels.
Onze sinlge groepsrondreizen worden begeleid door een deskundige reisleider.
Veel activiteiten zijn bij ons al inclusief.

Singlereis IJsland – Ontdek deze droombestemming

IJsland is voor veel mensen een droombestemming en dat is natuurlijk niet voor niets. Wil je met een groep singles ontdekken wat dit land zo bijzonder maakt? Kijk dan eens naar onze mogelijkheden voor een singlereis naar IJsland. Van de vluchten tot comfortabele overnachtingen, excursies en entreegelden voor de allermooiste natuurparken: alles zit inbegrepen zodat je alleen maar hoeft te genieten van de adembenemende natuur van dit land.

Adembenemend mooie nationale parken

IJsland staat onder andere bekend om zijn adembenemend mooie nationale parken en die zullen we natuurlijk bezoeken tijdens een singlereis in IJsland. Denk aan Thingvellir National Park, dat de geologische breuklijn vormt tussen twee werelddelen: Europa en Noord-Amerika. Je kunt letterlijk van het ene continent naar het andere continent springen over de breuklijn. Verder worden de landschappen in IJsland gedomineerd door een groot aantal gletsjers, actieve vulkanen en watervallen die stuk voor stuk mooi zijn om te zien. Deze bijzondere natuurfenomenen zijn ook de reden dat zoveel mensen een bezoek willen brengen aan IJsland. En natuurlijk mogen we het bekende Noorderlicht niet vergeten.  

Op zoek naar de walvissen en dolfijnen

Maar er zijn nog meer redenen voor een reis naar IJsland. IJsland staat namelijk bekend als één van de beste plekken in Europa om walvissen te spotten en het is dus zeker een aanrader om dit te doen tijdens een singlereis in IJsland. In de wateren rond het eiland komen zes verschillende walvissen en dolfijnen voor zoals de orka, de bultrugwalvis en de blauwe vinvis. Vanuit het vissersplaatsje Húsavik kun je bijvoorbeeld per traditionele IJslandse boot de zee op om deze bijzondere zeewezens te spotten. Ga daarna heerlijk badderen in het warmte zoutwater thermaal bad van 38-39 graden Celcius. Dit heeft ook nog eens een helende werking voor je huid.

Ga met ons mee naar IJsland

Tijdens een singlereis in IJsland laten we je de hoogtepunten van dit land zien. Je bezoekt de meest indrukwekkende en uiteenlopende landschappen van dit land. Zorg er dus voor dat je genoeg ruimte hebt op je telefoon of camera om foto’s te maken, want die ruimte heb je zeker nodig! We zorgen ervoor dat het een onvergetelijke singlereis wordt waarbij alles goed geregeld is. Van de vluchten tot de transfers, excursies en comfortabele overnachtingen. Een singlereis naar IJsland is een zeer gevarieerde rondreis die je nog lang bij zal blijven.