Single groepsreis Kamperen in Verbijsterend IJsland

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,9

Gemiddelde beoordeling

15 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,0
Toegevoegd op: 06-12-2017

Fantastische rondreis door IJsland

Dhr. de V - Vlagtwedde
6,2
Toegevoegd op: 21-08-2017

Onwaarschijnlijk mooi is IJsland

Zeer mooie natuur, super gevarieerd, onwaarschijnlijk mooi, van de ene verbazing in de andere gevallen. Houd wel rekening met zeer matige faciliteiten op de campings en de kou.

Mw. F - Reek
6,2
Toegevoegd op: 20-08-2017

Erg mooi land met, terecht, sterk groeiend toerisme! Maar wel zeer beperkte kampeervoorzieningen.

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 25-07-2017

Fantastisch reis door een sprookjes landschap!

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 25-07-2017

Actief, spectaculair en zeer indrukwekkend. Een unieke ervaring!

Ik twijfelde lang over het kamperen op IJsland, maar het maakte deze reis juist extra bijzonder. We hebben goed weer gehad en doordat je met elkaar zorgt voor het eten en het op- en afbouwen van de tenten, ontstond er een hele prettige sfeer in de groep. Onze reisleidster begeleidde deze reis voor het eerst, maar dat was niet te merken. Alle excursies werden op tijd geboekt en tijdens het rijden kregen we van haar en de buschauffeur informatie over het land zelf. Het reistempo is prima, de wandelingen kun je op eigen niveau doen, op alle campings was warm water en we konden iedere dag in de bus onze telefoons en camera's opladen (maar misschien troffen wij het met onze chauffeur). Deze reis was fantastisch! Wanneer je dacht het mooiste wel gezien te hebben, werd het nóg mooier. Ik ben een hele ervaring rijker!

Mw. R - Amersfoort
9,0
Toegevoegd op: 25-07-2017

Dikwijls gedacht "we hebben alles gezien". En even later was die gedachte steeds achterhaald

"Niet nadenken; gewoon doen!". Compleet ondergedompeld in een prachtig land - een volledige en nooit vervelende agenda. In zijn soort once-in-a-lifetime.

Dhr. V - Welle
8,6
Toegevoegd op: 24-07-2017

Een leuke kampeerreis door ijsland

Als wandel liefhebber vond ik dag 13 landmannalaugar het leukst.

Dhr. W - Deventer
8,6
Toegevoegd op: 24-07-2017

Zeer varierend en indrukwekkend

Liever in hotels of hostels Dan tenten Verder is het een geweldige reis

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 23-07-2017

Ijsland Paradijsland Nice Land ... Ijsland is qua natuur het mooiste land dat ik ooit heb bezocht!

Mw. F - Oegstgeest
9,5
Toegevoegd op: 23-07-2017

IJsland laat je ervaren dat je op maar 3 uur vliegen in een compleet andere wereld kunt zijn!

Het natuurgeweld op IJsland is overweldigend. De gletsjers, vulkanen, watervallen, lavavelden, het verveelde nooit. Je beleefde de natuur intens doordat je in een tentje sliep. 24 uur licht, regen of wind, alle elementen bereikte je direct. Elke nieuwe reisdag kwam je aan in een compleet ander landschap. Het is een actieve reis, vroeg op, tenten opbouwen/afbreken, zelf koken en veel dingen zien en doen. Erg geschikt voor het maken van mooie hike-tochten, met als hoogtepunt het nationaal park Landmannalaugar. Daar zijn zeven verschillende wandelentochten te doen (afstanden van 4,3 km tot 17 km), de mooiste foto's zijn in dit gebied geschoten. IJsland laat je ervaren dat je op maar 3 uur vliegen in een compleet andere wereld kunt zijn. Een aanrader!

Dhr. van der H - Maasland
Terug naar boven