Single groepsreis IJsland & New York

Nieuw in ons reisaanbod
U krijgt van ons:
  • Twee tegenhangers als bestemming in één reis
  • Centraal gelegen hotels
  • Keuze uit kamer op indeling of kamer voor alleengebruik
  • Vliegen met Icelandair

Twee uitersten, de rust en schoonheid van IJsland en de bruisende hectiek van metropool New York!

Een unieke reis door twee unieke bestemmingen. IJsland is wereldberoemd om haar prachtige landschappen, u vindt er besneeuwde bergtoppen, groene dalen en broeiende vulkanen. IJsland is een vulkanisch eiland, in combinatie met de noordelijke ligging zorgt dit voor een spectaculair landschap. Tijdens onze reis door IJsland bezoeken we echter niet alleen de indrukwekkende natuur, maar ook het moderne Reykjavík. Deze bloeiende stad heeft op het gebied van cultuur, natuur en nachtleven meer dan genoeg te bieden.

Voor de tweede helft van onze reis gaan we naar het tegenovergestelde van IJsland, de wereldberoemde Big Apple. New York is al een bestemming opzich met haar prachtige musea, winkels en uiteraard de wolkenkrabbers. De skyline van New York is zeer indrukwekkend en er is ontzettend veel te doen. Met uw 48-uurs Hop On & Off ticket kunt u op uw gemak alle highlights verkennen.
 Bekijk hier het complete programma

Comfortabele hotels, op goede locaties
In IJsland hebben wij voor u comfortabele hotels uitgekozen, op mooie locaties. Zo verblijft u bijvoorbeeld in het hart van Reykjavík of in de prachtige, groene omgeving van het mooie Vik. In de tweede helft van onze reis verblijven we in het luxueuze Park Lane Hotel. Eén van de betere hotels van New York en direct aan het Central Park gelegen, de perfecte uitvalsbasis om de stad te ontdekken.

Deze reis is op basis van een kamer op indeling, u deelt uw kamer met een reisgenoot van hetzelfde geslacht. U heeft ook de mogelijkheid te upgraden naar een kamer voor alleengebruik.
 Bekijk hier de geselecteerde hotels

Ontdek de prachtige natuur van IJsland en de highlights van New York
Tijdens onze reis zijn een aantal excursies al inbegrepen. We bezoeken bijvoorbeeld de Blue Lagoon, in het hart van een lava veld. Hier zijn heerlijke lichtblauwe warmwaterbaden waar we helemaal tot rust kunnen komen van de vlucht. In New York kunt u met het 48-uurs Hop On & Off ticket de stad ontdekken.
 Bekijk hier alles wat inclusief is

Het reisprogramma van deze reis

Reykjavík | Golden Circle | Vik | Jökulsárlón | New York

 Bekijk hier het uitgebreide dag tot dagprogramma van deze reis.

Kenmerken van deze reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte: Minimaal 10 / maximaal 25 deelnemers
Neem de gratis Staten Island Ferry en geniet van een spectaculair uitzicht op het vrijheidsbeeld en de skyline van New York.
Wij bezoeken het prachtige gletsjermeer Jökulsárlón, en de indrukwekkende geisers.
Verblijf direct aan het prachtige Central Park, midden in New York.
Deskundige reisleiders die u de mooiste plekjes laten zien.
Inclusief bezoek aan de mooiste natuurgebieden in IJsland en 48-uurs Hop On & Off ticket in New York.
Terug naar boven