FOX Groups & Incentives

Reizen met uw eigen reisgezelschap

Op reis met uw bedrijf

U wilt belangrijke zakenrelaties bedanken of uw succesvolle dealers passend belonen. U bent trots op het jubileum van uw bedrijf en wilt daar op een bijzondere manier uiting aan geven. Zo’n reis moet perfect zijn afgestemd op uw zakelijke doelstellingen en uiteraard op een beschikbaar budget.

Wij zijn graag uw partner als op zoek bent naar een unieke jubileumreis, een incentive, een bedrijfsuitje, reizen voor uw personeelsvereniging, een productpresentatie of internationale conferenties.

content-reizen-met-bedrijf
Zet uw doelstellingen om in resultaat en organiseer in samenwerking met ons een inspirerende incentive reis naar één van de vele bestemmingen binnen of buiten ons aanbod, uiteraard binnen uw beschikbare budget.

Voorbeeldreizen ter inspiratie

De mogelijkheden zijn oneindig. Zowel binnen als buiten Europa, wij gaan met u naar elke bestemming wereldwijd! We hebben een paar inspirerende reizen op een rij gezet.

vbreis-marokko
vbreis-jordanie

vbreis-china

FOX Reistheater

Tevens bieden wij u de mogelijkheid om samen met uw reisgezelschap één van onze Reis & Inspiratiedagen bij te wonen in ons sprankelende FOX Reistheater. De indrukwekkende reisreportages nemen u tijdens de shows mee naar de bestemming, zodat u alvast in de juiste sfeer en vakantiestemming kunt komen.

Terug naar boven