Groepsrondreizen in India

Reis naar Noord-India of Zuid-India tijdens de groepsreizen naar dit prachtige land. 
We overnachten in comfortabele en centraal gelegen hotels.
Onze groepsrondreizen naar India worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Bij ons zijn veel activiteiten inclusief in de reissom.

3

Groepsrondreizen in India

Groepsreis India – Ga mee op reis naar dit kleurrijke land

Laat je meevoeren naar een geheel andere wereld in het kleurrijke India. Een groepsreis naar India bestaat uit vele hoogtepunten zoals een bezoek aan de Taj Mahal, de heilige stad Varanasi en een boottocht over de rivier de Ganges. Met een groep naar India en onder leiding van een deskundige, Nederlandssprekende reisleider de mooiste plekjes van dit land leren kennen: maak het mee tijdens een van onze groepsrondreizen naar India.

De bijzondere stad Delhi

Een onderdeel van de groepsreizen naar India is een bezoek aan de stad Delhi. Hier zijn bekende hoogtepunten zoals de Lotus tempel, Humayan’s tombe, India Gate en Parliament House. Maak ook kennis met Old Delhi, waar je met een riksja door de nauwe straatjes en de kleurrijke markten kunt rijden. Een bijzondere ervaring om op deze manier de stad te verkennen!

India groepsreis: een culturele beleving

Een groepsreis in India staat garant voor een culturele beleving en de reis zal al jouw zintuigen prikkelen. Een bezoek aan de bekende Taj Mahal mag eigenlijk niet ontbreken tijdens de groepsrondreis in India. Dit is het liefdesmonument wat in de 17e eeuw gebouwd werd in opdracht van keizer Shah Jahan voor zijn geliefde, die overleed bij de geboorte van hun 15e kind. Een monument dat zeker indruk zal maken.

Nog meer bijzondere plekken

Maar er zijn nog veel meer bijzondere plekken die onderdeel uitmaken van de groepsrondreizen in India. Het plaatsje Khajuraho bijvoorbeeld, bekend om de ‘erotische tempels’, hoewel de erotische afbeeldingen slechts 10% van deze tempels beslaan. En maak een boottocht over de rivier de Ganges en bezoek de badende pelgrims. Een groepsreis in India zit vol bijzondere verrassingen.

Magische groepsreizen naar India

Wij durven onze groepsreizen naar India gerust magisch te noemen. India is een bijzonder en kleurrijk land en dat laten wij zien tijdens de groepsreis. Daarbij zijn alle overnachtingen en veel excursies inbegrepen. Bekijk ook de gecombineerde groepsreizen met Nepal en de singlereizen naar India. Er is voor ieder wat wils in ons aanbod met reizen naar India!