15-daagse groepsrondreis India

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,1

Gemiddelde beoordeling

16 reizigers beoordelen deze reis met een:

7,7
Toegevoegd op: 23-03-2019

Zeer mooie reis.

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,0
Toegevoegd op: 25-01-2019

India presenteert zichzelf als "Incredible India" klopt helemaal. India, haast niet te geloven !

Je komt ogen en oren te kort. De prachtige tempels, de straatjes, de steegjes, Varanasi, maar vooral de mensen, zo zachtaardig, je voelt je heel welkom! Once in your lifetime, India!

Ineke, Nijmegen
10,0
Toegevoegd op: 23-11-2018

De reis is in geen woorden en foto's te vatten. Blijft op het netvlies gebrand.

De optionele excursies zijn zeker een aanrader bovenop de hoogtepunten als de Taj Mahal en Varanasi.

9,0
Toegevoegd op: 10-11-2018

Het was een heel avontuur, leerzaam maar ook hebben we veel gezien en meegemaakt.

Ik kan het niet allemaal na vertellen, maar we hebben zoveel gezien en meegemaakt. De bevolking is heel aardig, ook als je niets van ze koopt. India moet je gewoon meemaken. Wij vinden dat je dit meegemaakt moet hebben. Onze reisleidster Irma deed het zo goed, ze regelde alles en zorgde heel goed voor ons.

Piet
9,3
Toegevoegd op: 28-10-2018

Geweldige reis die door reisleidster Angelique nog completer was dan programma al deed vermoeden.

Er is geen omschrijving ingevuld.

J. Pittens uit O.
8,3
Toegevoegd op: 13-08-2018

Indrukwekkend, kleurrijk, ook beelden die voorlopig niet van het netvlies gaan

x

10,0
Toegevoegd op: 06-10-2017

India is vooral een ervaring opdoen en go with the flow

Er is geen omschrijving ingevuld.

AJ de Ruiter
10,0
Toegevoegd op: 15-10-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

GAM van den Bogaard
10,0
Toegevoegd op: 14-11-2017

India is incredible: chaotisch met kleurrijke mensen en overweldigende contrasten. En toch zo mooi!

Noord-India in twee weken was een overweldigende ervaring. Aangekomen in 'mistig' Delhi ben je meteen in een andere wereld. Het verkeer is chaotisch met veel getoeter; dat doen ze trouwens in alle steden. Als je door de chaos en het lawaai heen kunt kijken, dan ervaar je India zoals het land werkelijk is. Ondanks de drukte en vele religies is iedereen tolerant naar elkaar. Overal zie je hoe kleurrijk de mensen zich kleden en, ondanks armoede, hoe gelukkig ze kunnen zijn met hun bestaan. Het programma is goed gevuld met een variëteit aan tempels, kastelen en monumenten waarbij de uitleg van de reisleidster en locale gids over de geschiedenis ervan onontbeerlijk is. Het meeste indruk maakte het bezoek aan de Taj Mahal en de lijkverbrandingen/ceremonies aan de Ganges in Varanasi.

8,6
Toegevoegd op: 12-01-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

S.E. Kramer