Groepsrondreis India

Wilt u nog meer genieten? Dat kan!

Deze reis kunt u nog leuker maken door te kiezen voor de volgende Extra opties en Optionele excursies. Deze Extra opties kunt u tijdens het boekingsproces toevoegen aan uw reis. De optionele excursies boekt u ter plaatse bij uw reisleider of onze lokale vertegenwoordiging.

Aandachtspunten

 • U kunt deze extra opties tijdens het boekingsproces aan uw reis toevoegen.
 • Bij een verlenging verandert de reisduur en bij extra opties en upgrades niet

Optionele excursies in Agra

 • Bezoek aan Sikandra, Dayalbagh en Itimad-ud-Daulah

  EUR 23-26,- p.p.

  Bezoek aan Sikandra; de interessante graftombe van keizer Akbar, de tempel van Dyal Bagh ter nagedachtenis aan de grondlegger van de Radhaswami sekte. Vele pelgrims komen dagelijks naar deze tempel om hun guru te eren. Tenslotte een bezoek aan Itimad-ud-Duala een klein mausoleum in de vorm van een kleine Taj Mahal.

  EUR 26,- p.p. bij minimaal 2 personen
  EUR 23,- p.p. bij minimaal 6 personen

 • Agra City Walk

  EUR 36,- p.p.

  Tijdens deze wandeling wordt u begeleid door een ervaren (Engelssprekende) gids, die u alle leuke en vooral ook onbekende bezienswaardigheden van de stad laat zien.
  U ontdekt verborgen straatjes, de drukke specerijenmarkt, proeft van lokale lekkernijen en vervolgt uw weg per riksja. En omdat we er geen genoeg van kunnen krijgen, eindigt de excursie op een uitzichtpunt op Taj Mahal, dat bijna niemand kent! Een unieke manier om Agra beter te leren kennen!

Optionele excursies in Jaipur

 • Lunch / diner in 'Chokhi Dhani'

  EUR 19-23,- p.p.

  In het in sprookjesachtige land van Rajasthan wordt u een originele Rajasthani maaltijd geserveerd in een Manuhaar, in traditionele stijl.

  EUR 23 p.p. bij minimaal 2 personen
  EUR 21 p.p bij minimaal 6 personen
  EUR 19 p.p. bij minimaal 10 personen

Optionele excursies in Khajuraho

 • Panna Nationaal Park

  EUR 27-54,- p.p.

  Tijdens deze halve dagexcursie, van 6.00 tot 10.00 uur 's morgens bezoekt u Panna Nationaal Park. Hier leven onder andere tijgers, luipaarden, antilopen, beren en apen. Het vervoer vanaf uw hotel naar het Nationale Park is in een open jeep en ook uw entree is inclusief in deze prijs.
  Het Panna Nationale Park is wegens de moesson gesloten van 16 juni t/m 30 september.

  EUR 54,- p.p. bij minimaal 2 personen
  EUR 36,- p.p. bij minimaal 6 personen
  EUR 27,- p.p. bij minimaal 10 personen

 • Sound & Light Show

  EUR 14,- p.p.

  Lichtshow bij de tempels van Khajuraho. Prijs bij minimaal 2 personen.

 • Excursie naar de Raneh watervallen

  EUR 21-25,- p.p.

  Deze spectaculaire waterval ligt net buiten het Panna Nationale Park, tevens een fantastische picknickplaats voor de liefhebber. Het Panna Nationale Park is wegens de moesson gesloten van 16 juni t/m 30 september.

  EUR 25,- p.p. bij minimaal 2 personen
  EUR 23,- p.p. bij minimaal 6 personen
  EUR 21,- p.p. bij minimaal 10 personen

 • Fietstour

  EUR 9,- p.p.

  Een goede manier om Khajuraho te ontdekken is per fiets. U kunt voor 2-3 uur een fiets huren en op eigen gelegenheid door Khajuraho fietsen.
  Zonder gids.

Optionele excursies in New Delhi

 • Sound & Light Show

  EUR 13-22 p.p.

  Het rode Fort in New Delhi wordt tijdens deze show op indrukwekkende manieren verlicht en op het ritme van prachtige muziek.

  EUR 22 p.p. bij minimaal 2 personen
  EUR 16 p.p. bij minimaal 6 personen
  EUR 13 p.p. bij minimaal 10 personen

 • Lunch / diner in 'Chor Bizzare'

  EUR 23-27 p.p.

  Dit sfeervolle restaurant is bijzonder door de inrichting en de keuken. Naast de fantastische Indiase gerechten, staat dit restaurant bekend om zijn Tandoori & Kashmiri. Een uitstekende kennismaking met de veelzijdige Indiase keuken.

  EUR 27 p.p. bij minimaal 2 personen
  EUR 25 p.p. bij minimaal 6 personen
  EUR 23 p.p. bij minimaal 10 personen

Optionele excursies in Varanasi

 • Bezoek aan het Ramnagar Fort en museum

  EUR 17-26,- p.p.

  Aan de overkant van de rivier is in de 17de eeuw het paleis van de voormalige Maharadja van Varanasi gebouwd. In het museum vindt u zilver, gouden hoofdstukken voor olifanten en brokaat.

  EUR 26 p.p. bij minimaal 2 personen
  EUR 20 p.p. bij minimaal 6 personen
  EUR 17 p.p. bij minimaal 10 personen

 • Rickshaw tour

  EUR 15-23,- p.p.

  In de avond kunt u genieten van een rickshaw (een driewieler) tour door de drukke straten en bazaars van Varanasi. We komen uit bij de heilige rivier Ganges waar u de ‘Aarti’ ceremonie kunt bijwonen. U zult versteld staan van de hoeveelheid bloemen en verlichte kaarsen die geofferd worden. Elke avond vindt er een fascinerend ‘puja’, ook wel een bid ceremonie, in Dasaswamedh Ghat plaats. Er zal veel te horen en te zien zijn, zoals gebeden, wierook, muziek en gezang. Rinkelende bellen, klappende trommels en lichtjes worden in de Ganges gegooid. Deze bijzondere ceremonie met een festival-style trekt veel publiek. Ga rustig zitten, drink Chai uit een klei kopje en neem de tijd om alles te bewonderen.

  EUR 23,- p.p. bij minimaal 2 personen
  EUR 16,- p.p. bij minimaal 6 personen
  EUR 15,- p.p. bij minimaal 10 personenAandachtspunten

 • De optionele excursies kunt u ter plaatse bij uw reisleider of bij onze lokale vertegenwoordiging boeken en betalen.
 • De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn, onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers. 
 • Het moment waarop de optionele excursie wordt geboekt, is bepalend voor de dan geldende prijs.
 • Ook bij uw reisbescheiden ontvangt u ook een overzicht van optionele excursies.
 • Voor bepaalde activiteiten, die vallen onder bijvoorbeeld bergsport, watersport, luchtsport, wintersport etc., heeft u een extra dekking nodig op de standaard reisverzekering. Wanneer u van plan bent activiteiten te ondernemen tijdens uw reis, die door de reisverzekeraar worden gezien als bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten, dan heeft u deze extra dekking nodig.

  Indien u via FOX een Unigarant Reisverzekering afsluit, dan kunt u kiezen voor de optie verzekeringsuitbreiding (bijzondere sporten/wintersport).
Terug naar boven