19-daagse groepsrondreis Kleurrijk Zuid-India

Je krijgt van ons:
  • Overnachting op een authentieke houseboat in de backwaters
  • Geniet van de traditionele Kathakali dansshow
  • Nederlandssprekende reisleiding uit Nederland
  • Ontdek Madurai, Cochin, Tekkady en Pondicherry
  • Fascinerende natuur en indrukwekkende tempels

Ontdek de kleurrijke deelstaten Tamil Nadu en Kerala

Wie aan India denkt, denkt meestal aan grote, drukke steden en de Taj Mahal. Maar weinigen weten dat het zuiden prachtige groene gebieden heeft met mooie kustlijnen en palmbomen met betoverende stranden.

Tijdens deze uitgebreide rondreis door Zuid-India zul je deze schoonheid én veel meer ervaren. Zuid-India staat bekend om haar uiterst vriendelijke bewoners en haar fraai gekleurde gebouwen en tempels in combinatie met de prachtige natuur.

Tijdens deze uitgebreide rondreis ontdekken we de kleurrijke deelstaten Tamil Nadu en Kerala. De tempels zijn in Zuid-India net zo kleurrijk als de omgeving, bijvoorbeeld de indrukwekkende Meenakshi tempel in Madurai, de hoeveelheid kleur die aangebracht is op de beelden is werkelijk spectaculair. 

Overnachten in uitstekende hotels
We overnachten tijdens onze rondreis veelal in viersterrenhotels, inclusief ontbijt. Wij hebben ook nog een speciale overnachting voor je in petto op een authentieke houseboat, op basis van volpension. Deze houseboat deed voorheen dienst als rijstboot en is dé ideale manier om te genieten van het waterwegenparadijs in tropisch Kerala.

Excursies inclusief
Tijdens deze reis zijn een aantal excursies reeds bij de reissom inbegrepen. Zo maken we een leuke riksjatocht door het kleurrijke Maduarai, wonen we een Kathakali dansshow bij en krijgen we een Kalaripayat demonstratie in Thekkady.

Uitstekende Nederlandssprekende reisleiders
Onze ervaren reisleiders kennen de bestemming door en door, daarom weten ze precies waar ze je mee naartoe moeten nemen. Zij verzorgen de reis tot in de puntjes dat merk je, een soepel verlopende reis waarbij je de beste tips en informatie over de omgeving krijgt, dat is wat je van ons krijgt!

Nederlandse reisleiders bij FOX

Een van onze reisleidsters in IndiaBij FOX zijn de reisleiders in India niet alleen Nederlandssprekend, maar komen ook uit Nederland. Zij kennen de bestemming op hun duimpje, spreken accentloos Nederlands én zijn goed op de hoogte van de verwachtingen van reizigers uit Nederland en België.

Zeker in India is dat een prettig idee en een absolute meerwaarde.

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)

Minimaal 10 / maximaal 21 deelnemers.