Groepsrondreis Kleurrijk Zuid-India

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

5,7
Toegevoegd op: 10-03-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mw. B - Berkel En Rodenrijs
7,1
Toegevoegd op: 24-02-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mw. H - Sittard
5,2
Toegevoegd op: 24-02-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
9,5
Toegevoegd op: 15-10-2017

Met Fox naar Zuid India? DOEN!

Zuid India een kleurrijk land vol tegenstellingen die wij als westerse mensen niet kunnen bevatten. Fox reisleidster Anja leidde ons op een vakkundig en aangename wijze langs de mooiste en bizarre plekken, waarbij we in contact kwamen met de lokale bevolking. Een volkomen onverwacht bezoek voor een persoonlijke ontmoeting met de Goveneur van Puducherry op haar residentie was een van de vele memorabele momenten. Het land heeft nog een zeer lange weg te gaan, maar is meer dan de moeite waard om te bezoeken. Als je er open voor staat? Gewoon DOEN met FOX.

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 02-10-2017

Een fantastische reis met voldoende rustmomenten

Tip: De meeste hotels hebben een waterkoker op de kamer. Neem een thermoskan mee met heet water tijdens de busreis, zodat je zeker bent van goede koffie/thee gemaakt van schoon water. De wegrestaurants stellen in India niet veel voor.

Anoniem
Terug naar boven