Groepsrondreis India & Nepal

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,8

Gemiddelde beoordeling

67 reizigers beoordelen deze reis met een:

7,7
Toegevoegd op: 01-12-2018

Indrukwekkende reis.

Er is geen omschrijving ingevuld.

L van Leeuwen
9,0
Toegevoegd op: 01-12-2018

Geweldige, indrukwekkende vakantie, perfect verzorgd met een fijne groep en zeer betrokken reisleidster

Teveel om op te noemen. In slotwoord mooi benoemd tijdend reis. Bijvoorbeeld door aan te geven dat we met veel vervoersmiddelen hebben gereisd, waaronder ossenkar, riksja (fietsend, brommer), te voet, met de fiets, bus, trein en per kano ... En door aandacht te geven aan de 84-jarige Toon (door reisleidster ) die in tranen bewogen was.

9,3
Toegevoegd op: 01-12-2018

India moet je beleven!

Wat een geweldige ervaring. Lange dagen en soms afzien, maar het is het allemaal waard.

9,7
Toegevoegd op: 30-11-2018

Een fascinerende kennismaking met India en Nepal!

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,0
Toegevoegd op: 30-11-2018

Een boven verwachting bijzondere, mooie en zeer interessante reis, die ik een ieder aan zal raden.

Een bijzonder mooie reis, die ondanks het hoge reistempo, zeer de moeite waard is. Je komt ogen te kort.

Jan
7,3
Toegevoegd op: 16-11-2018

Een mooie en indrukwekkende reis.

Na onze vaknatie China-Tibet viel deze reis een klein beetje tegen. Wij hadden meer verwacht van Nepal.

Ruud
8,3
Toegevoegd op: 12-11-2018

Geweldige reis en een ervaring om nooit te vergeten

Wij hebben slechts een opmerking. Als FOX een groep boekt bij de vliegtuigmij dient er naar mijn mening voor te worden gezorgd dat stellen naast elkaar kunnen zitten in het vliegtuig. Dat was nu niet het geval en moest er van plaats geruild worden, wat ook niet altijd het gewenste resultaat opleverde. Dat is toch een minpuntje.

7,3
Toegevoegd op: 12-11-2018

Na 30 jaar weerzien met India, nog altijd een fascinerend en schitterend land.

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,7
Toegevoegd op: 11-11-2018

Een reis waarop je ogen tekort komt, verrassende taferelen, soms schrijnend, soms wondermooi.

De toppers : Taj Mahal en Varanasi. De bevolking in India is héél vriendelijk, maar je wordt veel lastiggevallen door opdringerige verkopers, waardoor je je niet vrijuit kan bewegen. In Nepal is dit niet het geval, dus wel aangenamer. Schrijnende beelden gezien, dit went niet, soms moet je je verstand op nul zetten. Een beklijvende reiservaring, geen spijt van dat we dit geboekt hebben.

Martine en Piet
8,0
Toegevoegd op: 11-11-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.