Groepsrondreis India & Nepal

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,8

Gemiddelde beoordeling

71 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,0
Toegevoegd op: 02-02-2019

Zeer indrukwekkend en super mede door Irma Duursema onze reisleidster.

Begin uitgerust aan de reis en maak vooraf je hoofd leeg want al ba een week loopt je hoofd over Vanwalleghem indrukken die je opdoet! Je wordt ondergedompeld in een prachtige cultuur! Iedere dag is aks een sprookje uit 1001 nacht!

Miel en Milly
9,7
Toegevoegd op: 01-02-2019

Een indrukwekkende reis die een prima beeld geeft van het leven in Noord-India en Nepal

Dit is geen vakantie, maar een reis om de cultuur van Noord India en Nepal in levende lijve te ervaren. Gelukkig konden we overnachten in, door FOX geregelde, goede hygiënische hotels. Druk programma, waarbij we ons niet hoefden te vervelen. Uitrusten doen we thuis met een fantastisch gevoel. Dit mede door een uitstekende reisleidster: Irma!

Paul/Marion
8,0
Toegevoegd op: 31-01-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,7
Toegevoegd op: 31-01-2019

India, een land dat je minimaal 1 keer in je leven beleefd moet hebben.

De luchtvervuiling in Delhi, Varanasi en Kathmandu is enorm. Een goed stofmasker is helaas essentieel om niet ziek te worden. Ter plaatse is het vaak moeilijk om aan een goed masker te komen, dus beter meenemen vanaf thuis.

Dhr. van Hoecke uit Axel
7,7
Toegevoegd op: 01-12-2018

Indrukwekkende reis.

Er is geen omschrijving ingevuld.

L van Leeuwen
9,0
Toegevoegd op: 01-12-2018

Geweldige, indrukwekkende vakantie, perfect verzorgd met een fijne groep en zeer betrokken reisleidster

Teveel om op te noemen. In slotwoord mooi benoemd tijdend reis. Bijvoorbeeld door aan te geven dat we met veel vervoersmiddelen hebben gereisd, waaronder ossenkar, riksja (fietsend, brommer), te voet, met de fiets, bus, trein en per kano ... En door aandacht te geven aan de 84-jarige Toon (door reisleidster ) die in tranen bewogen was.

9,3
Toegevoegd op: 01-12-2018

India moet je beleven!

Wat een geweldige ervaring. Lange dagen en soms afzien, maar het is het allemaal waard.

9,7
Toegevoegd op: 30-11-2018

Een fascinerende kennismaking met India en Nepal!

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,0
Toegevoegd op: 30-11-2018

Een boven verwachting bijzondere, mooie en zeer interessante reis, die ik een ieder aan zal raden.

Een bijzonder mooie reis, die ondanks het hoge reistempo, zeer de moeite waard is. Je komt ogen te kort.

Jan
7,3
Toegevoegd op: 16-11-2018

Een mooie en indrukwekkende reis.

Na onze vaknatie China-Tibet viel deze reis een klein beetje tegen. Wij hadden meer verwacht van Nepal.

Ruud