21-daagse groepsrondreis India & Nepal

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,6

Gemiddelde beoordeling

75 reizigers beoordelen deze reis met een:

4,0
Toegevoegd op: 02-05-2019

nooit maken met een ondeskundige reisleider die niets van het land weet

Kijk eerst wie de reisleider is en kijk de ervaringen erop na FOX is zo arrogant om daar geen mededeling over te doen Bedenk dan dat het zonde is van zoveel geld

W.G.Verbeek Elst
6,7
Toegevoegd op: 02-05-2019

8

Leuke groep, bijzondere reis. Reisleider moet niet zo hard lopen. Reiziger was groep kwijt midden in Delhi. Reisleider moet bij geen contact door kloppen of bellen zorgen dat hotel de kamerdeur opent en niet zomaar weggaan met de groep. Reiziger had wel een hartaanval kunnen hebben. Geen zwakbegaafden meenemen zonder begeleiding. Graag rechtstreekse vlucht. 1 persoonskamer véél te duur €619, schandalig.

7,7
Toegevoegd op: 05-04-2019

Indrukwekkende reis met mooie indrukken van het land, cultuur en de bevolking.

Het is een interessant en vol programma, met vaak vroeg opstaan en niet heel veel vrije tijd. Maar het is de moeite waard. Reistijden zijn vaak best lang door de conditie en drukte van de wegen. De hotels zijn helemaal prima.

7,0
Toegevoegd op: 15-03-2019

paspoort blijft veel veel te lang in bezit van reisleider of hotel is heel raar dat reiziger dagen lang zonder paspoort zit , die dan achteloos achter de balie in een hotel liggen op een hoop voor ieder zichtbaar

8,0
Toegevoegd op: 05-03-2019

Een interessante ontmoeting met een totaal andere cultuur

Zoveel prachtige bezienswaardigheden die vaak in schril contrast zijn met de bevolking en de 'straat'. Maar: zet je westerse bril af en probeer je te verplaatsen in de bevolking, hun manier van leven, hun inkomen en hun geloof. Beleef het zoals het is zonder te oordelen.

9,0
Toegevoegd op: 02-02-2019

Zeer indrukwekkend en super mede door Irma Duursema onze reisleidster.

Begin uitgerust aan de reis en maak vooraf je hoofd leeg want al ba een week loopt je hoofd over Vanwalleghem indrukken die je opdoet! Je wordt ondergedompeld in een prachtige cultuur! Iedere dag is aks een sprookje uit 1001 nacht!

Miel en Milly
9,7
Toegevoegd op: 01-02-2019

Een indrukwekkende reis die een prima beeld geeft van het leven in Noord-India en Nepal

Dit is geen vakantie, maar een reis om de cultuur van Noord India en Nepal in levende lijve te ervaren. Gelukkig konden we overnachten in, door FOX geregelde, goede hygiënische hotels. Druk programma, waarbij we ons niet hoefden te vervelen. Uitrusten doen we thuis met een fantastisch gevoel. Dit mede door een uitstekende reisleidster: Irma!

Paul/Marion
8,0
Toegevoegd op: 31-01-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,7
Toegevoegd op: 31-01-2019

India, een land dat je minimaal 1 keer in je leven beleefd moet hebben.

De luchtvervuiling in Delhi, Varanasi en Kathmandu is enorm. Een goed stofmasker is helaas essentieel om niet ziek te worden. Ter plaatse is het vaak moeilijk om aan een goed masker te komen, dus beter meenemen vanaf thuis.

Dhr. van Hoecke uit Axel
7,7
Toegevoegd op: 01-12-2018

Indrukwekkende reis.

Er is geen omschrijving ingevuld.

L van Leeuwen