Groepsrondreis India & Nepal

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,3

Gemiddelde beoordeling

39 reizigers beoordelen deze reis met een:

10,0
Toegevoegd op: 01-05-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mw. S - Beverwijk
10,0
Toegevoegd op: 28-04-2018

India een bizar land maar zeer zeker een bezoek waard!

Na vele negatieve geluiden over India, uiteindelijk toch de stap genomen om dit land te bezoeken. En daar heb ik helemaal geen spijt van. Een bizar land met de vuiligheid, lawaai/herrie van al het verkeer, nog vele onbegrijpelijke gebruiken (in deze tijd waarin we leven). Maar ook... wat een prachtig land met afwisselende natuur, prachtige historie en cultuur. De rust in Nepal, na India, is een verademing. Mede door de uitstekende begeleiding van reisleidster Irma is dit weer een fantastische en overgetelijke reis geworden. Wat wist ze veel over het land te vertellen en ze had een verzameling aan interessante krantenartikelen waardoor je nog een beter beeld kreeg van India.

Mw. van der K - Ridderkerk
10,0
Toegevoegd op: 15-04-2018

Een fantastische aaneenschakeling van verbazing in landen, waarop je je niet kunt voorbereiden.

India en Nepal zijn landen waarover je gelezen kunt hebben of misschien reportages hebt gezien, maar de werkelijkheid is totaal anders. Toeterende verkeerschaos, geuren, kleuren en vooral heel veel stof zijn vanuit onze omgeving niet voor te stellen. Probeer dat dan ook niet, maar laat je meevoeren in de cultuur van deze landen. Onze (bijna) alleswetende en flexibele gids Irma heeft er voor gezorgd dat wij drie geweldige weken hebben beleefd en heel veel hebben geleerd over voor ons onbekende volkeren. Nogmaals bedankt Irma.

Dhr. van Z - Sprang Capelle
10,0
Toegevoegd op: 15-04-2018

Een heel bijzondere, zeer gevarieerde reis met vele hoogtepunten

Laat je niet weerhouden door negatieve verhalen over India maar ga het gewoon ontdekken! Wat een fantastische landen, met vriendelijke mensen, prachtige natuur, fascinerende steden, indrukwekkende cultuur en geweldige tempels en paleizen. Zowel in India als Nepal is het genieten! Een heel gevarieerde reis met een top begeleiding vanuit Fox. Goede hotels waar je ook heerlijk kunt eten, en wel zo schoon dat op onze reis niemand echt ziek is geworden. Een van de hoogtepunten is natuurlijk de Taj Mahal waar we vroeg in de ochtend een prachtig licht hadden, maar het echte hoogtepunt van mijn reis waren de twee tijgers en een luipaard die we in het Panna national park in Khajuraho zagen. Wat een mazzel, niet gegarandeerd natuurlijk maar als je de kans hebt: doen! Ook de neushoorns in Nepal zijn heel indrukwekkend en het plaatsje bij het Chitwan reservaat is heel gezellig. En nog even de zonsondergang zien op een terrasje aan de rivier, mooi!!

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 14-04-2018

een zeer gevarieerde maar ook vermoeiende reis

Veel over noord India en Nepal gehoord en gezien zeer goede reisbegeleiding het was ook een vermoeiende reis

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 13-04-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
4,3
Toegevoegd op: 29-03-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. B - Nijmegen
10,0
Toegevoegd op: 19-03-2018

Her is een fantastische reis om zo kennis te maken met diverse kulturen

Dankzij de reisleidster Angelique is het een reis geworden om nooit meer te vergeten. Door haar enthousiasme en kennis van zaken heeft zij er voor gezorgd dat het een heel erg interessante reis is geworden.

Mw. P - Nieuwleusen
10,0
Toegevoegd op: 17-03-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. G - Wedde
8,6
Toegevoegd op: 15-03-2018

Een fascinerende ervaring in een voor ons onbekende cultuur.

Je wordt meteen in het diepe gegooid met de riksjatocht door de straatjes van Delhi. Dan wordt de reis via Jaipur met het mooie Amber fort en mooie paleizen naar een van de hoogtepunten opgebouwd, De Taj Mahal. De treinreis is ook rustig maar dan kom je op het platteland waar de wegen slecht zijn. De busreis van Khajuraho naar Varanasi is lang en zwaar maar de beloning is groot. Varanasi is fantastisch en vanaf de rivier heeft men een prachtig uitzicht op de crematies. Indrukwekkende indrukken van de vuren met de koeien, honden en geiten die daar tussendoor lopen. De reis naar Lumbini is weer lang en zwaar. Dan 2 heerlijke rustige dagen in Chitwan met een mooi en afwisselend programma. De bergen in Pokhara zijn een mooie afwisseling en rustgevend. De reis naar de hoofdstad is weer lang over slechte en drukke weg. De monumenten in Kathmandu zijn op zich mooi maar door de chaos t.g.v. de aardbeving en het stof vallen ze in het niet.

Dhr. van B - Putte
Terug naar boven