22-daagse groepsrondreis India & Nepal

Je krijgt van ons:
  • Nederlandssprekende reisleiding uit Nederland
  • Per riksja door de smalle straatjes van Delhi
  • In de ochtend én avond boottocht over de heilige Ganges in pelgrimsstad Varanasi
  • Per jeep op zoek naar de neushoorn en andere wilde dieren in Chitwan Nationaal park
  • Ontdek alle koningssteden uit de Kathmandu vallei

Ervaar de prachtige mystiek van beide landen!

Reis naar het kleurrijke India, het land dat alle zintuigen prikkelt! We bezoeken tijdens deze rondreis de hoogtepunten van Noord-India, zoals Delhi en Jaipur. Het hoogtepunt is ongetwijfeld ons bezoek aan de beroemde Taj Mahal, het mooiste liefdesmonument ter wereld. Maar dit is niet het enige wat het cultuurrijke India te bieden heeft. Ook Varanasi, pelgrimsstad aan de heilige Ganges rivier, maakt erg veel indruk. 

Hierna reizen we naar Nepal. Prachtig groen met op de achtergrond de Himalaya (huis van sneeuw in het Nepalees). Hoofdstad Kathmandu staat vol met prachtige tempels en is net een museum.

Comfortabele hotels inclusief ontbijt
We overnachten in comfortabele en gunstig gelegen hotels. Zo verblijven we bijvoorbeeld in de buurt van de Taj Mahal of in de prachtige natuur bij Chitwan National Park. Wakker worden met de geluiden van de jungle om je heen is een onvergetelijke ervaring.

Deskundige, ervaren reisleiders
Onze reisleiders kennen de bestemming door en door, hierdoor weten zij wat belangrijk is en kunnen ze je van de allerbeste informatie voorzien. Toen wij onze reisleidster Angelique vroegen hoe zij het echte vakantiegevoel creëert gaf zij aan: "Ik geef onze gasten een 5-sterren gevoel, iedereen de benodigde aandacht en zorg dat alles perfect geregeld is." Je bent dus in goede handen.

Nederlandse reisleiders bij FOX

Een van onze reisleidsters in IndiaBij FOX zijn de reisleiders in India en Nepal niet alleen Nederlandssprekend, maar komen ook uit Nederland. Zij kennen de bestemming op hun duimpje, spreken accentloos Nederlands én zijn goed op de hoogte van de verwachtingen van reizigers uit Nederland en België.

Zeker in deze landen is dat een prettig idee en een absolute meerwaarde.


Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)

Minimaal 10 / maximaal 26 deelnemers. Het kan voorkomen dat deze rondreis in combinatie met de 15-daagse rondreis India zal worden uitgevoerd.