Easy going groepsrondreis India & Nepal

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,1

Gemiddelde beoordeling

10 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,6
Toegevoegd op: 09-04-2018

Een zeer indrukwekkende reis.

Mw. M - De Lier
9,0
Toegevoegd op: 05-04-2018

Op diverse punten onvoorstelbare schokkende ervaringen !!

Reis biedt onbeschrijflijke beelden van onvoorstelbare landen - alleen het zelf ervaren is de oplossing. Zeker doen.

Dhr. de S - Schagerbrug
9,5
Toegevoegd op: 01-04-2018

Mooie reis met heel veel bijzondere indrukken.Nepal.Prachtige wandeling door de bergen

Heel veel bijzondere indrukken opgedaan India druk en chaotisch en toch heel apart met vriendelijke bevolking prachtige paleizen Tempels oudheden te veel om op te noemen.Nepal ook prachtig als afsluiting van de reis.Bergen om je heen mooi landschap heel rustig in vergelijk met india .Bijzondere wandeling met gids door de bergen gedaan.Goede reisleidster die heel veel kon vertellen over allerlei bezienswaardigheden.Laatste Hotel in Nepal een paleis.Hiermee heeft Fox de reis goed mee afgesloten.Kortom wij kijken met plezier op de reis terug.

Anoniem
9,5
Toegevoegd op: 01-04-2018

Een indrukwekkende reis, die je zelf moet ervaren en meemaken, omdat je het niet uit kan leggen.

Wij hebben al vele reizen in Azië gemaakt, maar de reis India/Nepal slaat werkelijk alles wat betreft drukte, veel stof op vaak slechte tot heel slechte wegen, de koeien, die stoïcijns op de weg blijven liggen. De bedelaars, de tuktuks, de fietstaxi's. Het toeterende en voortrazende verkeer, alles kris kras door elkaar. Ongelofelijk! Ondanks het feit, dat het de easy going reis was, was de reis toch best wel vermoeiend, mede gezien het feit, dat wij alle optionele excursies hebben meegedaan nu we er toch eenmaal waren. De indrukken kunnen we niet in woorden en/of foto's uitleggen. Je moet deze reis zelf doen en ondergaan. India en ook Nepal zijn compleet andere werelden. Wij kunnen deze reis aan iedereen aanbevelen. , en zeker met de reisleidster die wij hadden. Marie Jose had heel veel kennis en vertelde alles duidelijk.

Dhr. S - Papendrecht
10,0
Toegevoegd op: 31-03-2018

Een overweldigende vakantie, niet te omschrijven! Een cultuurschok!

Geweldige reis, een enorme ervaring! Veel beleefd, gehoord, gezien, geproefd, niet in woorden te vatten!

Mw. P - Nijmegen
7,6
Toegevoegd op: 27-02-2018

Verwacht geen dingen die er niet zijn,pas dan heb je een geweldige vakantie.

Je moet echt wel graag naar India willen en ondanks de Easy going was het evengoed nog een vakantie van hard werken. Februari is een goeie tijd om deze reis te maken, door de temperatuur van ca 24 graden was er geen stank en waren er ook geen insecten. Wij vonden India geweldig! Het hoogtepunt van deze reis was voor mij Varanasi. Tijdens de boottochten waren alle rituelen goed te zien. Hygiëne is soms een probleem, maar de hotels zijn goed en schoon. De reisdagen zijn lang, maar je doet daar nu éénmaal lang over 100 kilometer. De weg naar Kathmandu, over de bergen, wil ik niet nogmaals doen. Het verkeer is niet mis en er is geen vangrail. Jammer van de pleinen in Nepal na de aardbeving. Bouddhanath en Pashupatinath maken gelukkig veel goed. Onze enthousiaste reisleider Paul leidde ons mooi overal naar toe. Fijn dat er in elke plaats ook een plaatselijke gids was. Doe deze reis goed voorbereid zodat de cultuurshock niet te groot is.

Dhr. B - Ijmuiden
10,0
Toegevoegd op: 26-02-2018

Indrukwekkend. India is een beleving.Fantastische reisleider.

Je hoort de verhalen over India en Nepal.Het is zeker de moeite waard om die landen te bezoeken.Wij zijn blij dat wij er geweest zijn.

Dhr. J - Duiven
10,0
Toegevoegd op: 26-02-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mw. P - Vleuten
8,6
Toegevoegd op: 24-02-2018

Afwisselend, boeiend en verrassend

Zeer verzorgde reis met veel hoogtepunten - en wegens ziektes door onhygiene- ook dieptepunten. Uitstekend verzorgd programma met veel afwisseling. Prima locale gidsen. De enthousiaste(!) reisleider was wat verward in zijn uitleg en maakte de busreizen erg onrustig met al zijn conversaties; ook had hij weinig algemene en omlijstende informatie over land, volk, e.a. paraat. Hij wist een goede band met -en tussen- alle groepsleden te smeden. Soms waren de dagen in de bus erg lang. Conclusie: een indrukwekkende reis.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 24-02-2018

teveel kilometers gereisd. hard werken

De weg naar Varanasi is niet te doen. Tussenvlucht erbij nemen. Easy going is misplaatst

Mw. V - Voorburg
Terug naar boven