25-daagse Easy Going groepsrondreis India & Nepal

Je krijgt van ons:
  • Alle hoogtepunten van India en Nepal
  • Fietstochtjes door het achterland
  • Koningssteden in de Kathmandu vallei
  • Rondreis in een ontspannen tempo
  • Taj Mahal, Varanasi en Jaipur

Beleef het mooiste van India en Nepal tijdens deze uitgebreide rondreis!

We nemen je mee naar kleurrijk India, het land dat alle zintuigen prikkelt! We bezoeken de belangrijkste bezienswaardigheden van Noord-India, zoals Delhi en Jaipur. Het hoogtepunt is zonder twijfel ons bezoek aan de beroemde Taj Mahal, het mooiste liefdesmonument op aarde. Maar dit is niet het enige wat het cultuurrijke India te bieden heeft. Ook Varanasi, pelgrimsstad aan de heilige Ganges rivier, maakt erg veel indruk. Zoals onze reisleider Patrick zegt: "Je zou je hele leven in India kunnen reizen zonder alles gezien te hebben. De cultuur is eindeloos."

Na onze reis door het kleurrijke en hectische India, betreden we het prachtige en rustigere Nepal. Prachtig groen met op de achtergrond de Himalaya (huis van sneeuw in het Nepalees). We bezoeken hier het indrukwekkende Chitwan National Park om te zoeken naar neushoorns. Om vervolgens de koningssteden te bezoeken.

Comfortabele hotels  en vervoer
Tijdens deze reis verblijven we in comfortabele en gunstig gelegen hotels op basis van logies-ontbijt. In Chitwan National Park verblijven we zelfs twee nachten op basis van volpension. We reizen per airconditioned bus met ervaren chauffeur.

Deskundige Nederlandssprekende reisleiding
Onze reisleiders begeleiden al jaren reizen door India en Nepal, dit zorgt ervoor dat zij de bestemmingen goed kennen. Daardoor kunnen ze je op dat restaurant wijzen waar je het lekkerste (en veilig) kunt eten, of de souvenirwinkel die de mooiste souvenirs heeft.

Nederlandse reisleiders bij FOX

Een van onze reisleidsters in IndiaBij FOX zijn de reisleiders in India en Nepal niet alleen Nederlandssprekend, maar komen ook uit Nederland. Zij kennen de bestemming op hun duimpje, spreken accentloos Nederlands én zijn goed op de hoogte van de verwachtingen van reizigers uit Nederland en België.

Zeker in deze landen is dat een prettig idee en een absolute meerwaarde.


Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)

Minimaal 10 / maximaal 26 deelnemers