Privé rondreizen in India

Ontdek met ons de Taj Mahal, de heilige stad Varanasi en maak een boottocht over rivier de Ganges.
Je overnacht in comfortabele en centraal gelegen hotels of in voormalige Maharadja paleizen.
Tijdens onze privé rondreizen naar India reis je met een privé chauffeur. 
Bij ons zijn veel activiteiten inclusief in de reissom.

2

Privé rondreizen in India

Individuele rondreis India – Ontdek dit kleurrijke land

Als we aan India denken, denken we al gauw aan verschillende kleuren en geuren. En niets is minder waar, een individuele rondreis naar India is een ervaring die jouw zintuigen zal prikkelen. We hebben een aantal prachtige routes uitgestippeld voor de individuele rondreizen naar India die je naar de meest bijzondere hoogtepunten zullen brengen. Van de wereldberoemde Taj Mahal tot de prachtige paleizen.

Privé rondreis India: prikkel uw zintuigen

Tijdens een rondreis in India bezoek je individueel de bijzondere hoogtepunten die dit land te bieden heeft. Een culturele beleving met onder andere een bezoek aan het liefdesmonument de Taj Mahal. Een monument waarvan de schoonheid bijna niet te evenaren is. Maar ook de roze stad Jaipur is zeer fascinerend. Een overnachting in een voormalig paleis maakt de privé rondreizen in India extra bijzonder.

Compleet samengestelde reizen

We hebben alles geregeld voor de privé rondreis in India, van de vluchten tot de overnachtingen en een privé chauffeur die je overal naartoe brengt. Kies de route die het meeste aanspreekt en ontdek dit bijzondere en kleurrijke land in jouw eigen tempo. Liever met een groep op reis? Kies dan voor een van de groepsrondreizen in India of de single groepsreizen in India. Volop mogelijkheden!