Privé rondreis met chauffeur Land van de Maharadja's

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,1

Gemiddelde beoordeling

4 reizigers beoordelen deze reis met een:

7,1
Toegevoegd op: 19-08-2018

Een culturele ervaring, helaas met weinig afwisseling

Met name de bollywood film en vervolgens het bezoek aan de opname stad udaipur was erg bijzonder. De prachtige Taj Mahal en vele andere monumenten en paleizen bezocht.

Dhr. P - Dordrecht
8,6
Toegevoegd op: 02-05-2018

Fantastische rondreis door een fantastisch land vol tegenstellingen

Reis door een bijzonder deel van de wereld. Een streek van extremen. Rijke paleizen en bijzondere hotels naast armoede. Heerlijk eten en vriendelijke mensen.

Dhr. A - Culemborg
8,6
Toegevoegd op: 26-04-2018

Een fascinerende rondreis door prachtig Rajasthan.

Een bezoek aan de bioscoop met de vertoning van een Bollywoodfilm is zeker de moeite waard.

Dhr. A - Ijsselstein
8,1
Toegevoegd op: 07-01-2018

Een wereld vol kleur, geur en indrukken; Radjasthan

Alle zintuigen staan op scherp als je door Radjasthan gereden wordt door een geweldige chauffeur. Veel cultuur en historie, maar de mensen maken het meer dan de moeite waard. Vrouwen in kleurige gewaden, mannen met tulbanden. Veel leven speelt zich af op straat, waar het een drukte van belang is. Toeterende auto's, massa's brommers, fietstaxi's met daartussen de koeien, apen, honden en varkens. Een ingewikkelde samenleving met een groot veschil tussen arm en rijk; je krijgt het allemaal te zien. Lokale gidsen geven deskundig uitleg over wat je ziet en soms meer.

Anoniem
Terug naar boven