Privé rondreis met chauffeur Land van de Maharadja's

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,4

Gemiddelde beoordeling

5 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,6
Toegevoegd op: 02-05-2018

Fantastische rondreis door een fantastisch land vol tegenstellingen

Reis door een bijzonder deel van de wereld. Een streek van extremen. Rijke paleizen en bijzondere hotels naast armoede. Heerlijk eten en vriendelijke mensen.

Dhr. A - Culemborg
8,6
Toegevoegd op: 26-04-2018

Een fascinerende rondreis door prachtig Rajasthan.

Een bezoek aan de bioscoop met de vertoning van een Bollywoodfilm is zeker de moeite waard.

Dhr. A - Ijsselstein
8,1
Toegevoegd op: 07-01-2018

Een wereld vol kleur, geur en indrukken; Radjasthan

Alle zintuigen staan op scherp als je door Radjasthan gereden wordt door een geweldige chauffeur. Veel cultuur en historie, maar de mensen maken het meer dan de moeite waard. Vrouwen in kleurige gewaden, mannen met tulbanden. Veel leven speelt zich af op straat, waar het een drukte van belang is. Toeterende auto's, massa's brommers, fietstaxi's met daartussen de koeien, apen, honden en varkens. Een ingewikkelde samenleving met een groot veschil tussen arm en rijk; je krijgt het allemaal te zien. Lokale gidsen geven deskundig uitleg over wat je ziet en soms meer.

Anoniem
9,0
Toegevoegd op: 07-08-2017

Een geweldige onderdompeling in de Indiase cultuur

Een heerlijke reis door het schitterende Rajasthan. Heen en weer geslingerd tussen adembenemende forten, tempels en paleizen, voel je je voor 2 weken een Indiër. Het landschap magistraal, de steden ademen geschiedenis, het eten verveelt nooit. Een geweldige reis als je houdt van het karakteristieke landschap van 1000-en-1-nacht!

Dhr. van der W - Alphen Aan Den Rijn
7,6
Toegevoegd op: 01-08-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mw. D - Renkum
Terug naar boven