Privé rondreis met chauffeur Gouden Driehoek

 

Wilt u nog meer genieten? Dat kan!

Deze reis kunt u nog leuker maken door te kiezen voor de volgende Extra opties en Optionele excursies. Deze Extra opties kunt u tijdens het boekingsproces toevoegen aan uw reis. De optionele excursies boekt u ter plaatse bij uw reisleider of onze lokale vertegenwoordiging.

Aandachtspunten

 • U kunt deze extra opties tijdens het boekingsproces aan uw reis toevoegen.
 • Bij een verlenging verandert de reisduur en bij extra opties en upgrades niet

Optionele excursies in Agra

 • Agra City Walk

  EUR 36,- p.p.

  Tijdens deze wandeling wordt u begeleid door een ervaren (Engelssprekende) gids, die u alle leuke en vooral ook onbekende bezienswaardigheden van de stad laat zien.
  U ontdekt verborgen straatjes, de drukke specerijenmarkt, proeft van lokale lekkernijen en vervolgt uw weg per riksja. En omdat we er geen genoeg van kunnen krijgen, eindigt de excursie op een uitzichtpunt op Taj Mahal, dat bijna niemand kent! Een unieke manier om Agra beter te leren kennen!

Optionele excursies in Jaipur

 • Lunch / diner in 'Chokhi Dhani'

  EUR 19-23,- p.p.

  In het in sprookjesachtige land van Rajasthan wordt u een originele Rajasthani maaltijd geserveerd in een Manuhaar, in traditionele stijl.  EUR 23 p.p. bij minimaal 2 personen


  EUR 21 p.p bij minimaal 6 personen


  EUR 19 p.p. bij minimaal 10 personen

Optionele excursies in New Delhi

 • Sound & Light show bij het Rode Fort (behalve maandag)

  EUR 13-22 p.p.

  Het Rode Fort in New Delhi wordt tijdens deze show op indrukwekkende manieren verlicht en op het ritme van prachtige muziek. Tevens wordt er tijdens deze 1 uur durende show over de geschiedenis van Delhi en het Rode Fort verteld. De taal waarin dit gedaan wordt is Engels


  EUR 22 p.p. bij minimaal 2 personen

  EUR 16 p.p. bij minimaal 6 personen

  EUR 13 p.p. bij minimaal 10 personen

 • Lunch / diner in 'Chor Bizzare'

  EUR 23-27 p.p.

  Dit sfeervolle restaurant is bijzonder door de inrichting en de keuken. Naast de fantastische Indiase gerechten, staat dit restaurant bekend om zijn Tandoori & Kashmiri. Een uitstekende kennismaking met de veelzijdige Indiase keuken.

  EUR 27 p.p. bij minimaal 2 personen
  EUR 25 p.p. bij minimaal 6 personen
  EUR 23 p.p. bij minimaal 10 personen

 • Shah Jahan Fietstour

  EUR 45-52,- p.p.

  Tijdens deze excursie kunt u op een unieke manier het oude Delhi ontdekken. Vroeg in de ochtend gaat u op pad en fietst u door de vierhonderd jaar oude straten en snuift u de geuren, kleuren en de bijzondere cultuur op. Tijdens deze tour ziet u onder meer het Rode Fort, de kruidenmarkt, Chandhi Chowk en het voormalige Britse gedeelte van de stad. U ontbijt tijdens de tour bij een lokaal restaurantje. Een hele leuke en unieke manier om de cultuur, historie en de bevolking van India te leren kennen!

  EUR 52 p.p. bij minimaal 2 personen
  EUR 45 p.p. bij minimaal 6 personen

Optionele excursies in Varanasi

 • Bezoek aan het Ramnagar Fort en museum

  EUR 17-26,- p.p.

  Aan de overkant van de rivier is in de 17de eeuw het paleis van de voormalige Maharadja van Varanasi gebouwd. In het museum vindt u zilver, gouden hoofdstukken voor olifanten en brokaat.

  EUR 26 p.p. bij minimaal 2 personen
  EUR 20 p.p. bij minimaal 6 personen
  EUR 17 p.p. bij minimaal 10 personen

 • Rickshaw tour

  EUR 15-23,- p.p.

  In de avond kunt u genieten van een rickshaw (een driewieler) tour door de drukke straten en bazaars van Varanasi. We komen uit bij de heilige rivier Ganges waar u de ‘Aarti’ ceremonie kunt bijwonen. U zult versteld staan van de hoeveelheid bloemen en verlichte kaarsen die geofferd worden. Elke avond vindt er een fascinerend ‘puja’, ook wel een bid ceremonie, in Dasaswamedh Ghat plaats. Er zal veel te horen en te zien zijn, zoals gebeden, wierook, muziek en gezang. Rinkelende bellen, klappende trommels en lichtjes worden in de Ganges gegooid. Deze bijzondere ceremonie met een festival-style trekt veel publiek. Ga rustig zitten, drink Chai uit een klei kopje en neem de tijd om alles te bewonderen.

  EUR 23,- p.p. bij minimaal 2 personen
  EUR 16,- p.p. bij minimaal 6 personen
  EUR 15,- p.p. bij minimaal 10 personenAandachtspunten

 • De optionele excursies kunt u ter plaatse bij uw reisleider of bij onze lokale vertegenwoordiging boeken en betalen.
 • De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn, onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers.
 • Het moment waarop de optionele excursie wordt geboekt, is bepalend voor de dan geldende prijs.
 • Ook bij uw reisbescheiden ontvangt u ook een overzicht van optionele excursies.
 • Voor bepaalde activiteiten, die vallen onder bijvoorbeeld bergsport, watersport, luchtsport, wintersport etc., heeft u een extra dekking nodig op de standaard reisverzekering. Wanneer u van plan bent activiteiten te ondernemen tijdens uw reis, die door de reisverzekeraar worden gezien als bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten, dan heeft u deze extra dekking nodig.

  Indien u via FOX een ANWB Reisverzekering afsluit, dan kunt u kiezen voor de optie verzekeringsuitbreiding (bijzondere sporten/wintersport).