Privé rondreis met chauffeur Gouden Driehoek

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,7

Gemiddelde beoordeling

4 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,6
Toegevoegd op: 26-11-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 03-05-2017

Geweldige ervaring om samen met mijn dochter te hebben gedaan.

Geweldige reis. Kort maar krachtig. Ik heb het samen met mijn dochter van 11 gedaan als afsluiting van haar basisschool. Had geen betere optie kunnen kiezen. We hebben enorm veel gezien en ervaren. Nog iets om lang van na te genieten.

Mw. V - Leidschendam
10,0
Toegevoegd op: 14-02-2017

De meest uiteenlopende en mooiste vakantie ooit

De meest uiteenlopende vakantie ooit in ons leven. Wij zijn ervaren reizigers. Zonder Fox zou dit in een land als India niet zo'n succes zijn geweest. Het is belangrijk dat er ervaren mensen ter plaatse zijn, die de trip begeleiden. Wij hebben genoten van de beste gidsen, het mooie land, de ervaren chauffeurs en het uitgebreide programma. Het was een feest. Er was zoveel te zien dat denken aan thuis eigenlijk niet meer aan de orde was. Wij vielen van de ene in de andere verrassing. Neemt niet weg dat wij vinden dat India wel een land is waar mensen mee moeten kunnen handelen. Het is bijna een andere planeet. Heel veel drukte, armoede, soms heftige ervaringen. Daar tegenover is het één groot Sprookje. Juist die verscheidenheid maakt het tot de meest bijzondere reizen. Het is ons zo goed bevallen dat wij weer op deze manier willen reizen. Alle complimenten voor Fox, een zeer ervaren organisatie die weet waar zij voor staan.

Dhr. E - Epe
10,0
Toegevoegd op: 21-01-2017

Een cultureel zeer hoogstaande reis met doorgaans bekwame gidsen en goede chauffeur en accommodaties

Een cultureel zeer hoogstaande reis met doorgaans bekwame gidsen en goede chauffeur en accommodaties. Met Fox-reizen is India ontdekken makkelijker dan u denkt!

Anoniem
Terug naar boven