Land van het Hindoeïsme, tempels, forten en sprookjesachtige paleizen

India

India Reisleider

Nepal

Thera
02-01-2016 - 12:14 uur
Wij willen graag in oktober naar India en Nepal; Onze twijfel is echter de huidige situatie in Nepal. Is het land zover hersteld dat een reis er naartoe weer zinvol is?
Er zijn 3 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 3
RE: FOX Reisleider
03-01-2016 - 00:03 uur
Beste Thera,

Oktober is een uitstekende maand om naar Nepal te reizen, goeie keuze! De regentijd is dan net voorbij, de natuur is mooi groen en alles ziet er lekker fris uit. Grote kans dat je in deze maand kunt genieten van een prachtig uitzicht op de toppen van de Himalaya door de heldere, blauwe lucht.
RE: Thera
02-01-2016 - 17:26 uur
Hartelijk dank voor uw reactie! Dat is goed nieuws! De verhalen van de reizigers zijn erg positief. Is oktober een goed maand om te gaan? Wat raadt u ons aan?
Groet,
Thera
RE: FOX Reisleider
02-01-2016 - 15:21 uur
Jazeker Thera!

En dat vinden wij als reisleiders niet alleen, maar ook de mensen die we de afgelopen maanden in onze groepen hadden waren positief verrast door hoe hard er gewerkt is om het land weer leefbaar te maken. Daarbij kunnen ze de inkomsten uit het toerisme natuurlijk goed gebruiken. In het laatste online-magazine van FOX staat een interview met een echtpaar dat de reis onlangs heeft gemaakt. Je kunt het artikel vinden door de onderstaande website naar de adresbalk van je browser te kopiëren:
http://magazine.fox.nl/Editie8/web/klant-aan-het-woord.html
footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven