Land van het Hindoeïsme, tempels, forten en sprookjesachtige paleizen

India

India Reisleider

Nepal

Thera
02-01-2016 - 12:14 uur
Wij willen graag in oktober naar India en Nepal; Onze twijfel is echter de huidige situatie in Nepal. Is het land zover hersteld dat een reis er naartoe weer zinvol is?
Er zijn 3 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 3
RE: FOX Reisleider
03-01-2016 - 00:03 uur
Beste Thera,

Oktober is een uitstekende maand om naar Nepal te reizen, goeie keuze! De regentijd is dan net voorbij, de natuur is mooi groen en alles ziet er lekker fris uit. Grote kans dat je in deze maand kunt genieten van een prachtig uitzicht op de toppen van de Himalaya door de heldere, blauwe lucht.
RE: Thera
02-01-2016 - 17:26 uur
Hartelijk dank voor uw reactie! Dat is goed nieuws! De verhalen van de reizigers zijn erg positief. Is oktober een goed maand om te gaan? Wat raadt u ons aan?
Groet,
Thera
RE: FOX Reisleider
02-01-2016 - 15:21 uur
Jazeker Thera!

En dat vinden wij als reisleiders niet alleen, maar ook de mensen die we de afgelopen maanden in onze groepen hadden waren positief verrast door hoe hard er gewerkt is om het land weer leefbaar te maken. Daarbij kunnen ze de inkomsten uit het toerisme natuurlijk goed gebruiken. In het laatste online-magazine van FOX staat een interview met een echtpaar dat de reis onlangs heeft gemaakt. Je kunt het artikel vinden door de onderstaande website naar de adresbalk van je browser te kopiëren:
http://magazine.fox.nl/Editie8/web/klant-aan-het-woord.html

Vakantie Nepal - Ga mee op reis in het land van de goden en bergen

Hoogtepunten zoals Chitwan National Park, de koningssteden rondom Kathmandu en een boottocht over het Phewa meer. Een vakantie in Nepal heeft zoveel moois te bieden. Wij laten alle hoogtepunten zien tijdens een Nepal vakantie, vaak gecombineerd met de hoogtepunten in het prachtige land India. Een complete Nepal vakantie inclusief vluchten, overnachtingen en excursies.

Nepal reizen: beleef dit bijzondere land 

Vliegen naar Nepal en de mooiste hoogtepunten van dit land ontdekken: wij zorgen ervoor. Een van deze hoogtepunten is Lumbini, de geboorteplaats van Boeddha en daarmee één van de belangrijkste plaatsen van Nepal. Er zijn verschillende boeddhistische elementen te zien, waaronder de Chinese boeddhistische tempel en de Birmese pagode. Maar wist u dat we tijdens een vakantie in Nepal ook op zoek kunnen gaan naar neushoorns? In het schitterende Chitwan natuurreservaat wonen verschillende beschermde diersoorten, waaronder de Bengaalse tijger en de neushoorn.

De koningsstad Kathmandu

Maar een bezoek aan de koningsstad Kathmandu mag ook niet ontbreken tijdens een Nepal vakantie. Dit is bijna een levend museum, met paleizen, rijk gedecoreerde huizen en pagodas. Wij vinden dit één van de meest fascinerende steden ter wereld. Bijzonder is ook de Swayambhunath tempel, die ook wel de apentempel wordt genoemd omdat er zoveel apen leven. Tip: breng ook een bezoek aan het bedevaartsoord Pashupathinath, de belangrijkste en meest heilige Hindoetempel van Nepal.

Reizen naar Nepal & India 

Onze Nepal reizen worden vaak gecombineerd met een vakantie in India, zodat u de prachtige mystiek van beide landen kunt ervaren. In India brengt u bijvoorbeeld een bezoek aan de wereldberoemde Taj Mahal, het mooiste liefdesmonument ter wereld, en Varanasi, pelgrimsstad aan de heilige Ganges rivier. Een wonderlijke combinatie van twee landen die zorgt voor een onvergetelijke belevenis.

Ga mee op dit magische avontuur 

Ga mee met ons op avontuur in het prachtige Nepal. Wij bieden groepsreizen in Nepal, maar ook singlereizen en privé rondreizen in Nepal in combinatie met bijvoorbeeld Bhutan! In alle gevallen zorgen wij ervoor dat u op een comfortabele manier alle oogtepunten van het land zult zien. Genoeg redenen dus om te kiezen voor een reis in dit prachtige land. 


footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven