Groepsrondreis India & Nepal

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,0

Gemiddelde beoordeling

52 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,0
Toegevoegd op: 02-12-2017

een geweldige ervaring, maar erg inspannend

Een geweldige ervaring; niet te vergelijken met overige verre reizen. Erg druk programma met lange reisdagen Easy going is aanbevelengswaardig

Dhr. L - Echt
9,5
Toegevoegd op: 01-12-2017

Een unieke ervaring, perfecte afwisseling tussen het drukke India en de prachige natuur van Nepal

Mw. C - Tisselt
10,0
Toegevoegd op: 30-11-2017

Een indrukkende reis waarbij we kennis maakten India als land van uitersten en Nepal als land van na

Een intense en indrukwekkende reis, waar we de komende maandnnog gaan nagenieten

Dhr. V - Nieuwerkerk Aan Den Ijssel
9,5
Toegevoegd op: 30-11-2017

India en Nepal zijn zeer facinerende landen

Dhr. R - Bergschenhoek
10,0
Toegevoegd op: 15-11-2017

Geweldige reis

We hebben drie weken volop genoten van een aaneenschakeling van kleurrijke en enerverende belevenissen. De kakafonie in India, de rust en natuur in Nepal. Alles goed geregeld, En een superreisleidster. D en K, Nijmegen

Dhr. G - Nijmegen
10,0
Toegevoegd op: 14-11-2017

We dachten dat we al veel gezien haden van de wereld maar dit sloeg alles.

Dhr. B - Slagharen
10,0
Toegevoegd op: 13-11-2017

India, zeer indrukwekkend. Nepal, natuur en cultuur.

Het zien van de Taj Mahal was echt echt een kippenvel ervaring, ook de ceremonie uitgevoerd aan de Ganges in Varanasi zeer indrukwekkend. En natuurlijk een Super gids, wist echt heel veel van dit land en de cultuur. Ook de hotels waren erg goed. Wel een druk programma, waarbij je soms wel vroeg uit de veren moest, maar in de meeste gevallen toch de moeite waard.

Dhr. P - Terneuzen
8,6
Toegevoegd op: 13-11-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mw. V - Dongen
8,6
Toegevoegd op: 12-11-2017

Een enerverende enigszins vermoeiende reis in een compleet andere wereld.

Dhr. de P - Amsterdam
10,0
Toegevoegd op: 11-11-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. de G - Dirkshorn
Terug naar boven