Groepsrondreis India & Nepal

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,3

Gemiddelde beoordeling

41 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,6
Toegevoegd op: 15-03-2018

Een fascinerende ervaring in een voor ons onbekende cultuur.

Je wordt meteen in het diepe gegooid met de riksjatocht door de straatjes van Delhi. Dan wordt de reis via Jaipur met het mooie Amber fort en mooie paleizen naar een van de hoogtepunten opgebouwd, De Taj Mahal. De treinreis is ook rustig maar dan kom je op het platteland waar de wegen slecht zijn. De busreis van Khajuraho naar Varanasi is lang en zwaar maar de beloning is groot. Varanasi is fantastisch en vanaf de rivier heeft men een prachtig uitzicht op de crematies. Indrukwekkende indrukken van de vuren met de koeien, honden en geiten die daar tussendoor lopen. De reis naar Lumbini is weer lang en zwaar. Dan 2 heerlijke rustige dagen in Chitwan met een mooi en afwisselend programma. De bergen in Pokhara zijn een mooie afwisseling en rustgevend. De reis naar de hoofdstad is weer lang over slechte en drukke weg. De monumenten in Kathmandu zijn op zich mooi maar door de chaos t.g.v. de aardbeving en het stof vallen ze in het niet.

Dhr. van B - Putte
8,6
Toegevoegd op: 04-02-2018

Een rondreis met veel hoogtepunten, waarin je een goed beeld krijgt van India en Nepal.

De rondreis India en Nepal was een indrukwekkende reis, veel bezienswaardigheden gezien, met als hoogtepunt de Taj Majal. Ook de optionele excursie in Panna National Park was geweldig, mede door het zien van 3 tijgers. Varanassi was indrukwekkend, maar ook heel druk en veel smok. In Nepal was Pokara voor ons het hoogtepunt, heel relaxte sfeer en geen bedelaars. Optioneel een track gelopen, dit zou ik iedereen aanraden, hier zie je het echte Nepal en geniet je van de prachtige besneeuwde Himalaya toppen. Katmandu is een grote stad waar veel te zien is, maar ook heel veel smok. Als je deze rondreis maakt moet je je goed realiseren dat het een vermoeiende reis is, in de steden veel smok en veel lawaai door toeterend verkeer.

Mw. T - Zaandam
9,0
Toegevoegd op: 01-02-2018

Een zware reis, maar zeker de moeite waard om once-in-a-lifetime gedaan te hebben!

Dhr. C - Veghel
8,6
Toegevoegd op: 01-02-2018

Mooie kleurijke en interessante reis

Dhr. L - Arnhem
9,5
Toegevoegd op: 07-01-2018

Een afwisselende , en heel interessante culturele reis, onder uitstekende begeleiding!

Met zonsopgang op de rivier de Ganges varen, het ontwaken van de stad meemaken, de lijkverbrandingen, die 24 uur doorgaan meemaken op afstand, en ondertussen luisteren naar livemuziek op de boot, met o.a.een muzikant die citer speelt en oude Indiase liederen zingt. Hoe bijzonder is dat!

Mw. V - Reeuwijk
9,0
Toegevoegd op: 04-01-2018

Goede inpressie over India en Nepal met gedegen reisleiding die eigen ervaring inbrengt.

Voor de reiziger die van veel indrukken houd over het spirituele leven in India en Nepal. Veel tempel bezoeken en helaas iets minder tijd ingedeeld voor natuur.

Anoniem
9,0
Toegevoegd op: 02-12-2017

een geweldige ervaring, maar erg inspannend

Een geweldige ervaring; niet te vergelijken met overige verre reizen. Erg druk programma met lange reisdagen Easy going is aanbevelengswaardig

Dhr. L - Echt
9,5
Toegevoegd op: 01-12-2017

Een unieke ervaring, perfecte afwisseling tussen het drukke India en de prachige natuur van Nepal

Mw. C - Tisselt
10,0
Toegevoegd op: 30-11-2017

Een indrukkende reis waarbij we kennis maakten India als land van uitersten en Nepal als land van na

Een intense en indrukwekkende reis, waar we de komende maandnnog gaan nagenieten

Dhr. V - Nieuwerkerk Aan Den Ijssel
9,5
Toegevoegd op: 30-11-2017

India en Nepal zijn zeer facinerende landen

Dhr. R - Bergschenhoek
Terug naar boven