Easy going groepsrondreis India & Nepal

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,6

Gemiddelde beoordeling

5 reizigers beoordelen deze reis met een:

10,0
Toegevoegd op: 21-03-2017

Enerverend, heftig en prachtig een echte aanrader

Dhr. B - Winschoten
10,0
Toegevoegd op: 20-03-2017

Goed dat de easy going formule bestaat zodat er nog voldoende rusttijd is.India en Nepal zijn landen om te bezoeken in groep met een heel goede gids die de nodige kennis en ervaring heeft (in ons geval Angelique).

Mw. K - Oudenaarde
9,5
Toegevoegd op: 19-03-2017

een cultuurschok, bizar maar gelijktijdig van een ongekende schoonheid als je je westerse ogen sluit

Geur en kleur, viezigheid en stank maar als je de eigen (westerse) vooroordelen parkeert en kijkt met de ogen van de bevolking zie je door de chaos een structuur en een zekere ordening gemengd met een diepgewortelde religieuze overtuiging. Deze reis, uitstekend en met inzicht begeleid door onze begeleidster Angelique van Hoof, laat een grote ervaring achter. Een fantastische reis of eigenlijk een avontuur met vele contacten met de bevolking geeft een ongekende ervaring. Alle 'hobbels' werden door de organisatie met grote besluitvaardigheid genomen. De plotselinge politieke stakingsacties nabij de grens met India/Nepal waardoor wegblokkades zouden ontstaan en die onze bestemming drastisch zouden kunnen vertragen, werden snel opgelost door verder te rijden naar de volgende bestemming. Kortom een enorme indrukvolle en fantastische reis met een prima op elkaar afgestemd gezelschap. Dank voor deze prachtige reis. Jac en Liesbeth Boeré

Mw. D - Groningen
9,0
Toegevoegd op: 18-03-2017

Een heel mooie reis met veel bezienswaardigheden en een geweldige reisleidster Angelique

India en Nepal zijn heel mooie landen met grote soms schrijnende verschillen en een grote diversiteit aan bezienswaardigheden.

Anoniem
9,0
Toegevoegd op: 12-12-2016

Een boeiende reis door twee interessante en fotogenieke landen boordevol vriendelijke mensen

Een boeiende reis door twee interessante en fotogenieke landen boordevol vriendelijke mensen

Mw. G - Eindhoven
Terug naar boven