Easy going groepsrondreis India & Nepal

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,3

Gemiddelde beoordeling

9 reizigers beoordelen deze reis met een:

7,6
Toegevoegd op: 27-02-2018

Verwacht geen dingen die er niet zijn,pas dan heb je een geweldige vakantie.

Je moet echt wel graag naar India willen en ondanks de Easy going was het evengoed nog een vakantie van hard werken. Februari is een goeie tijd om deze reis te maken, door de temperatuur van ca 24 graden was er geen stank en waren er ook geen insecten. Wij vonden India geweldig! Het hoogtepunt van deze reis was voor mij Varanasi. Tijdens de boottochten waren alle rituelen goed te zien. Hygiëne is soms een probleem, maar de hotels zijn goed en schoon. De reisdagen zijn lang, maar je doet daar nu éénmaal lang over 100 kilometer. De weg naar Kathmandu, over de bergen, wil ik niet nogmaals doen. Het verkeer is niet mis en er is geen vangrail. Jammer van de pleinen in Nepal na de aardbeving. Bouddhanath en Pashupatinath maken gelukkig veel goed. Onze enthousiaste reisleider Paul leidde ons mooi overal naar toe. Fijn dat er in elke plaats ook een plaatselijke gids was. Doe deze reis goed voorbereid zodat de cultuurshock niet te groot is.

Dhr. B - Ijmuiden
10,0
Toegevoegd op: 26-02-2018

Indrukwekkend. India is een beleving.Fantastische reisleider.

Je hoort de verhalen over India en Nepal.Het is zeker de moeite waard om die landen te bezoeken.Wij zijn blij dat wij er geweest zijn.

Dhr. J - Duiven
10,0
Toegevoegd op: 26-02-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mw. P - Vleuten
8,6
Toegevoegd op: 24-02-2018

Afwisselend, boeiend en verrassend

Zeer verzorgde reis met veel hoogtepunten - en wegens ziektes door onhygiene- ook dieptepunten. Uitstekend verzorgd programma met veel afwisseling. Prima locale gidsen. De enthousiaste(!) reisleider was wat verward in zijn uitleg en maakte de busreizen erg onrustig met al zijn conversaties; ook had hij weinig algemene en omlijstende informatie over land, volk, e.a. paraat. Hij wist een goede band met -en tussen- alle groepsleden te smeden. Soms waren de dagen in de bus erg lang. Conclusie: een indrukwekkende reis.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 24-02-2018

teveel kilometers gereisd. hard werken

De weg naar Varanasi is niet te doen. Tussenvlucht erbij nemen. Easy going is misplaatst

Mw. V - Voorburg
10,0
Toegevoegd op: 21-03-2017

Enerverend, heftig en prachtig een echte aanrader

Dhr. B - Winschoten
10,0
Toegevoegd op: 20-03-2017

Goed dat de easy going formule bestaat zodat er nog voldoende rusttijd is.India en Nepal zijn landen om te bezoeken in groep met een heel goede gids die de nodige kennis en ervaring heeft (in ons geval Angelique).

Mw. K - Oudenaarde
9,5
Toegevoegd op: 19-03-2017

een cultuurschok, bizar maar gelijktijdig van een ongekende schoonheid als je je westerse ogen sluit

Geur en kleur, viezigheid en stank maar als je de eigen (westerse) vooroordelen parkeert en kijkt met de ogen van de bevolking zie je door de chaos een structuur en een zekere ordening gemengd met een diepgewortelde religieuze overtuiging. Deze reis, uitstekend en met inzicht begeleid door onze begeleidster Angelique van Hoof, laat een grote ervaring achter. Een fantastische reis of eigenlijk een avontuur met vele contacten met de bevolking geeft een ongekende ervaring. Alle 'hobbels' werden door de organisatie met grote besluitvaardigheid genomen. De plotselinge politieke stakingsacties nabij de grens met India/Nepal waardoor wegblokkades zouden ontstaan en die onze bestemming drastisch zouden kunnen vertragen, werden snel opgelost door verder te rijden naar de volgende bestemming. Kortom een enorme indrukvolle en fantastische reis met een prima op elkaar afgestemd gezelschap. Dank voor deze prachtige reis. Jac en Liesbeth Boeré

Mw. D - Groningen
9,0
Toegevoegd op: 18-03-2017

Een heel mooie reis met veel bezienswaardigheden en een geweldige reisleidster Angelique

India en Nepal zijn heel mooie landen met grote soms schrijnende verschillen en een grote diversiteit aan bezienswaardigheden.

Anoniem
Terug naar boven