Land van het Hindoeïsme, tempels, forten en sprookjesachtige paleizen

India

India Groepsreizen

groepsreis India Nepal 30 juli 2016

ilona
25-03-2016 - 09:10 uur
wij staan op het punt om met onze 3 kinderen 18-20-21 deze reis te gaan maken. Zou wel heel leuk zijn als er leeftijdgenoten mee gaan.
Wie heeft er nog meer plannen of heeft deze reis al geboekt?
Stuur even een berichtje
Er zijn 1 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 1
RE: Monique
18-07-2016 - 19:40 uur
Ik reageer even op dit berichtje omdat wij ook naar India gaan op 30 juli. Wij doen de rondreis van 15 dagen. Omdat wij maar met 4 man zijn sluiten we aan bij de 21 daagse India Nepal met ook 30 juli als vertrekdatum. Zijn er nog meer die met deze reis meegaan? Misschien leuk om hier alvast een beetje kennis te maken aangezien we over ruim anderhalve week al weggaan.

Groetjes en tot ziens! Monique

Rondreis India - Maak en groepsreis door het land van kleuren en geuren

Op zoek naar een hele bijzondere, kleurrijke en geurrijke rondreis? Kies dan voor een rondreis in India. Een groepsreis in India staat garant voor een culturele beleving, zeker als u met ons mee reist. Een reis die werkelijk al uw zintuigen zal prikkelen, dat weten wij uit eigen ervaring! 

Beleef een India rondreis

Een groepsrondreis naar India is een belevenis op zich. Wij laten alle hoogtepunten van India zien tijdens een rondreis in Noord-India of Zuid-India. In Noord-India brengen we een bezoek aan de majestueuze Taj Mahal. Eenmaal oog in oog met dit prachtige gebouw komt de schoonheid van dit liefdesmonument pas echt binnen. Een riksjatocht door Old Delhi door de nauwe straatjes en kleurrijke markten staat ook op het programma. In Zuid-India ontdekt u de kleurrijke deelstaten Tamil Nadu en Kerala. En wie aan India denkt, denkt vaak aan grote, drukke steden. Maar in het zuiden zijn ook prachtige groene gebieden en uitgestrekte kustlijnen.

Groepsrondreis India & Nepal

Naast rondreizen in India bieden wij ook combinatierondreizen in India & Nepal aan. Ervaar de prachtige mystiek van beide landen tijdens een rondreis door India & Nepal. Nepal biedt prachtig groen met op de achtergrond Himalaya (wat huis van sneeuw in het Nepalees betekent). Maar Nepal biedt ook prachtige tempels in de hoofdstad Kathmandu. Ontdek de schoonheid van beide landen tijdens groepsreis door India & Nepal.

Ontdek de pracht & praal van India

Ga met ons mee op ontdekkingstocht in het prachtige India, eventueel gecombineerd met Nepal. Onze rondreizen in India zijn volledig georganiseerd, inclusief comfortabele en centraal gelegen hotels. Onze deskundige Nederlandssprekende reisleider zorgt er bovendien voor dat de reizigers alles uit de reis halen. Een ervaring om nooit te vergeten!

Beleef India in uw eigen tempo

Naast een India rondreis in een groep zijn er ook individuele rondreizen in India (& Nepal) beschikbaar. Ontdek alle hoogtepunten helemaal in uw eigen tempo. Wij regelen de vluchten, accommodaties en de huurauto. De perfecte balans tussen beleving en comfort tegen de scherpste prijs. Genoeg redenen om te kiezen voor een reis naar India!

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven