Land van het Hindoeïsme, tempels, forten en sprookjesachtige paleizen

India

India Groepsreizen

21-daagse groepsrondreis India & Nepal

Vertrek: 15-09-2016

Wietse en Carla
11-04-2016 - 08:17 uur
Hallo medereizigers,
Dit wordt onze 7e reis met Fox. We denken dat het een indrukwekkende reis gaat worden. Al aardig wat reizigers hebben geboekt en wij vinden het leuk om middels dit forum alvast wat kennis met elkaar te maken en/of tips uit te wisselen.
Wij zijn een getrouwd stel uit Amersfoort en zijn in september 56 en 57 jaar.
Wie gaan er nog meer mee?
Er zijn 11 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 11
RE: Wietse en Carla
03-09-2016 - 14:43 uur
Hoi,
Over twee weken is onze reis al begonnen 😀
Visum en de reispapieren zijn binnen en we hebben er zin in.
Jullie ook?

Groeten,

Wietse en Carla
RE: Wietse en Carla
26-08-2016 - 20:42 uur
Hallo vakantiegangers,

Wij zijn naar Amsterdam geweest en hopen komende week onze visum op te kunnen halen. Nog niet voor te stellen dat we er over drie weken al rondlopen. We hebben er heel veel zin in en willen jullie graag op Schiphol al ontmoeten. Ergens daar afspreken voor een bak koffie?
Groeten,
Wietse en Carla
RE: Hans en Cobie
17-08-2016 - 21:29 uur
Na 2 tripjes naar Den Haag hebben wij onze visa binnen. Toch wel fijn dat het gelukt is.
Nu nog 4 weken en dan gaan we aan onze reis beginnen. We hebben er zin in.
Leuk om elkaar dan te gaan ontmoeten. Tot 15 september!!!
RE: Wietse en Carla
25-07-2016 - 09:00 uur
Hallo,
Wij hebben de papieren betreffende de visumaanvraag ontvangen.
Heerlijk dat het nu al dichterbij komt.
We hopen nog steeds dat meerdere medereizigers zich gaan melden. De groep is vol volgens mij. Gezellig.

Groeten,

Carla
RE: Wietse en Carla
17-05-2016 - 16:44 uur
Hallo Dennis,

Op de fox site bij deze reis staat onderstaande, Wij wachten deze informatie van fox dus af.
Of zien we dan iets over het hoofd?

Groeten,
Carla

Visum India

Voor India is een visum verplicht.

Ongeveer 7 weken voor vertrek ontvangt u van FOX meer informatie omtrent het aanvragen van het India visum. Houdt u er rekening mee dat u online een visumformulier dient in te vullen en uit te printen. Daarnaast ontvangt u nog een aantal verschillende formulieren (Undertaking formulier en een General Declaration formulier) welke u dient in te vullen en te ondertekenen. Tevens wordt er ook gevraagd naar een zeer recent bankafschrift met een minimaal saldo van € 500.-. Uw naam en rekeningnummer dienen hierop zichtbaar te zijn evenals alle bij- en afschrijvingen. Ook dient u twee kleurenpasfoto’s van 5 x 5 centimeter in te leveren bij uw visumaanvraag.
RE: Dennis
17-05-2016 - 16:18 uur
Hallo,

Wij gaan 1 september. Echter toch een vraagje, hebben jullie je visum al geregeld? En regelen jullie dit zelf, of regelt fox dit?
RE: Wietse en Carla
09-05-2016 - 14:49 uur
Hallo Gerda en Ron,
Leuk dat jullie ook op het forum zijn.
Nog maar ruim vier maanden en dan begint de reis.
Hebben jullie de kledingadviezen al gelezen? Nu zijn mijn jurkjes toch veel tot boven de knie. Ik denk eraan om een grote dunne doek mee te nemen om zo nodig nog extra om de middel te knopen of hebben jullie een ander idee?
Groet, Carla
RE: Gerda en Ron
08-05-2016 - 10:23 uur
Hallo medereizigers,

Wij zijn een samenwonend stel en wonen sinds enkele weken in Drunen (Hoe toevallig is het dat Hans en Cobie ook in Drunen wonen). In september zijn wij 44 en 52 jaar.
Ook wij hebben al meerdere rondreizen gemaakt met FOX, maar ook met andere organisaties.
Wij zijn o.a. geweest in Zuid-Afrika, Indonesië, China, USA, Thailand en zijn zeer benieuwd naar India en Nepal en hebben nu al zin in.
RE: Hans en Cobie
24-04-2016 - 18:44 uur
Hoi Wietse en Carla,
Wij zijn reuze benieuwd naar India. Zal wel heel indrukwekkend en heftig zijn, maar daarna in Nepal zal het wel rustiger worden. Al zullen we daar de gevolgen van de aardbeving van vorig jaar april nog zien.
Wij zijn in Vietnam, Sumatra, Java en Bali geweest. Ook zijn we al buiten Azië geweest, namelijk naar Zuid Afrika. Dat was ook een heel bijzondere ervaring.
Ik zie dat er inmiddels 16 mensen deze reis geboekt hebben.
Hopelijk reageren er meer op dit forum.
RE: Wietse en Carla
22-04-2016 - 19:01 uur
Hallo Hans en Cobie,
Leuk dat jullie ook op dit forum zitten. Wij zijn ook heel benieuwd naar deze reis. Lijkt ons toch weer heel anders dan onze al gemaakte reizen (thailand, Vietnam, Sri Lanka, Java/Bali, Maleisie). Vooral de beleving van een andere cultuur trekt ons erg. En tot nu toe blijven we maar kiezen voor Azië. Waar zijn jullie eerder geweest?
Zou leuk zijn als meer medereizigers zich gaan melden.
RE: Hans en Cobie
17-04-2016 - 22:09 uur
Wij hebben al meerdere rondreizen gedaan en met Fox is dit onze tweede reis.
Wij zijn ook een getrouwd stel en komen uit Drunen. In september zijn wij 55 en 56 jaar.
Ook wij hebben ontzettend veel zin en deze reis.

Rondreis India - Maak en groepsreis door het land van kleuren en geuren

Op zoek naar een hele bijzondere, kleurrijke en geurrijke rondreis? Kies dan voor een rondreis in India. Een groepsreis in India staat garant voor een culturele beleving, zeker als u met ons mee reist. Een reis die werkelijk al uw zintuigen zal prikkelen, dat weten wij uit eigen ervaring! 

Beleef een India rondreis

Een groepsrondreis naar India is een belevenis op zich. Wij laten alle hoogtepunten van India zien tijdens een rondreis in Noord-India of Zuid-India. In Noord-India brengen we een bezoek aan de majestueuze Taj Mahal. Eenmaal oog in oog met dit prachtige gebouw komt de schoonheid van dit liefdesmonument pas echt binnen. Een riksjatocht door Old Delhi door de nauwe straatjes en kleurrijke markten staat ook op het programma. In Zuid-India ontdekt u de kleurrijke deelstaten Tamil Nadu en Kerala. En wie aan India denkt, denkt vaak aan grote, drukke steden. Maar in het zuiden zijn ook prachtige groene gebieden en uitgestrekte kustlijnen.

Groepsrondreis India & Nepal

Naast rondreizen in India bieden wij ook combinatierondreizen in India & Nepal aan. Ervaar de prachtige mystiek van beide landen tijdens een rondreis door India & Nepal. Nepal biedt prachtig groen met op de achtergrond Himalaya (wat huis van sneeuw in het Nepalees betekent). Maar Nepal biedt ook prachtige tempels in de hoofdstad Kathmandu. Ontdek de schoonheid van beide landen tijdens groepsreis door India & Nepal.

Ontdek de pracht & praal van India

Ga met ons mee op ontdekkingstocht in het prachtige India, eventueel gecombineerd met Nepal. Onze rondreizen in India zijn volledig georganiseerd, inclusief comfortabele en centraal gelegen hotels. Onze deskundige Nederlandssprekende reisleider zorgt er bovendien voor dat de reizigers alles uit de reis halen. Een ervaring om nooit te vergeten!

Beleef India in uw eigen tempo

Naast een India rondreis in een groep zijn er ook individuele rondreizen in India (& Nepal) beschikbaar. Ontdek alle hoogtepunten helemaal in uw eigen tempo. Wij regelen de vluchten, accommodaties en de huurauto. De perfecte balans tussen beleving en comfort tegen de scherpste prijs. Genoeg redenen om te kiezen voor een reis naar India!

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven