Land van het Hindoeïsme, tempels, forten en sprookjesachtige paleizen

India

India Groepsreizen

25-daagse Easy going groepsrondreis India & Nepal

Vertrek: 08-11-2016

Paul
22-08-2016 - 14:42 uur
Zin om te vertrekken....zijn er nog reisgenoten die naar de inspiratiedag in Hoofddorp gaan?
Er zijn 3 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 3
RE: Paul
12-10-2016 - 10:48 uur
Toch wat bang gemaakt voor al dat gedoe rond de visumaanvraag, verschillende kopieën al gemaakt, eerst maar E -visum proberen..........gisteren aanvraag weggedaan voor e- VISA ...vanmorgen al binnen!
RE: Paul
10-10-2016 - 10:33 uur
10 sep was dat in Hoofddorp. Afijn, maakt niet uit. Wij gaan vandaag een visum aanvragen. Voor ons is India nog onbekend terrein, we gaan het zien. We zijn al voorzien van de nodige injecties! Wij zijn 63 en 60 jaar...
Paul en Trees
RE: Gerda Smid
09-10-2016 - 14:17 uur
Hi Paul,

Misschien een beetje late reactie, maar wij gaan 8 november ook.
Ik weet niet wanneer de inspiratiedag was maar wij zijn niet geweest.
Nog ruim vier weken en dan is het zo ver, vandaag online onze visum aangevraagd.
De groep is toch nog redelijk gegroeid naar 16 personen, dus een gezellige boel.
Het lijkt ons een boeiende reis, en deze stond al lang op ons verlanglijstje.

Wie gaan er nog meer mee?

Groetjes,
Gerda

Rondreis India - Maak en groepsreis door het land van kleuren en geuren

Op zoek naar een hele bijzondere, kleurrijke en geurrijke rondreis? Kies dan voor een rondreis in India. Een groepsreis in India staat garant voor een culturele beleving, zeker als u met ons mee reist. Een reis die werkelijk al uw zintuigen zal prikkelen, dat weten wij uit eigen ervaring! 

Beleef een India rondreis

Een groepsrondreis naar India is een belevenis op zich. Wij laten alle hoogtepunten van India zien tijdens een rondreis in Noord-India of Zuid-India. In Noord-India brengen we een bezoek aan de majestueuze Taj Mahal. Eenmaal oog in oog met dit prachtige gebouw komt de schoonheid van dit liefdesmonument pas echt binnen. Een riksjatocht door Old Delhi door de nauwe straatjes en kleurrijke markten staat ook op het programma. In Zuid-India ontdekt u de kleurrijke deelstaten Tamil Nadu en Kerala. En wie aan India denkt, denkt vaak aan grote, drukke steden. Maar in het zuiden zijn ook prachtige groene gebieden en uitgestrekte kustlijnen.

Groepsrondreis India & Nepal

Naast rondreizen in India bieden wij ook combinatierondreizen in India & Nepal aan. Ervaar de prachtige mystiek van beide landen tijdens een rondreis door India & Nepal. Nepal biedt prachtig groen met op de achtergrond Himalaya (wat huis van sneeuw in het Nepalees betekent). Maar Nepal biedt ook prachtige tempels in de hoofdstad Kathmandu. Ontdek de schoonheid van beide landen tijdens groepsreis door India & Nepal.

Ontdek de pracht & praal van India

Ga met ons mee op ontdekkingstocht in het prachtige India, eventueel gecombineerd met Nepal. Onze rondreizen in India zijn volledig georganiseerd, inclusief comfortabele en centraal gelegen hotels. Onze deskundige Nederlandssprekende reisleider zorgt er bovendien voor dat de reizigers alles uit de reis halen. Een ervaring om nooit te vergeten!

Beleef India in uw eigen tempo

Naast een India rondreis in een groep zijn er ook individuele rondreizen in India (& Nepal) beschikbaar. Ontdek alle hoogtepunten helemaal in uw eigen tempo. Wij regelen de vluchten, accommodaties en de huurauto. De perfecte balans tussen beleving en comfort tegen de scherpste prijs. Genoeg redenen om te kiezen voor een reis naar India!

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven