India

Ontdek tijdens een rondreis in India de Taj Mahal, de heilige stad Varanasi en maak een boottocht over rivier de Ganges.
We overnachten in comfortabele en centraal gelegen hotels tijdens onze rondreizen in India.
Onze rondreizen naar India zijn met privé chauffeur of met een Nederlandssprekende gids tijdens de groepsreizen. 
Bij ons zijn veel activiteiten inclusief in de reissom.

6

Rondreizen in India

Rondreis India - Maak een rondreis door het land van kleuren en geuren

Op zoek naar een hele bijzondere, kleurrijke en geurrijke rondreis? Kies dan voor een rondreis in India. Een rondreis in India staat garant voor een culturele beleving, zeker als je met ons mee reist. Een reis die werkelijk al jouw zintuigen zal prikkelen, dat weten wij uit eigen ervaring! 

Beleef een India rondreis

Een rondreis naar India is een belevenis op zich. Wij laten alle hoogtepunten van India zien tijdens een rondreis in Noord-India of Zuid-India. In Noord-India brengen we een bezoek aan de majestueuze Taj Mahal. Eenmaal oog in oog met dit prachtige gebouw komt de schoonheid van dit liefdesmonument pas echt binnen. Een riksjatocht door Old Delhi door de nauwe straatjes en kleurrijke markten staat ook op het programma. In Zuid-India ontdek je de kleurrijke deelstaten Tamil Nadu en Kerala. En wie aan India denkt, denkt vaak aan grote, drukke steden. Maar in het zuiden zijn ook prachtige groene gebieden en uitgestrekte kustlijnen.

Rondreis India & Nepal

Naast rondreizen in India bieden wij ook combinatierondreizen in India & Nepal aan. Ervaar de prachtige mystiek van beide landen tijdens een rondreis door India & Nepal. Nepal biedt prachtig groen met op de achtergrond Himalaya (wat huis van sneeuw in het Nepalees betekent). Maar Nepal biedt ook prachtige tempels in de hoofdstad Kathmandu. Ontdek de schoonheid van beide landen tijdens groepsreis door India & Nepal.

Ontdek de pracht & praal van India

Ga met ons mee op ontdekkingstocht in het prachtige India, eventueel gecombineerd met Nepal. Onze rondreizen in India zijn volledig georganiseerd, inclusief comfortabele en centraal gelegen hotels. Onze groepsreizen naar India worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider die er voor zorgt dat de reizigers alles uit de reis halen. Een ervaring om nooit te vergeten!

Beleef India in jouw eigen tempo

Naast een India rondreis in een groep zijn er ook individuele rondreizen in India (& Nepal) beschikbaar. Ontdek alle hoogtepunten helemaal in jouw eigen tempo. Wij regelen de vluchten, accommodaties en de huurauto. De perfecte balans tussen beleving en comfort tegen de scherpste prijs. Genoeg redenen om te kiezen voor een reis naar India!