Single groepsreizen in India

Ontdek met ons de Taj Mahal, de heilige stad Varanasi en maak een boottocht over rivier de Ganges.
We overnachten in comfortabele en centraal gelegen hotels. Je hebt hierbij de keuze uit een kamer op indeling of een kamer voor alleengebruik.
Onze single groepsreizen naar India worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Bij ons zijn veel activiteiten inclusief in de reissom.

Singlereis India – Ga met ons mee naar het kleurrijke India

Een singlereis naar India zit vol zintuig prikkelende ervaringen. Een reis vol kleuren en geuren. Van de fenomenale Taj Mahal tot de heilige stad Varanasi: India heeft zoveel te bieden. En dat ontdekken we tijdens onze zorgvuldig samengestelde singlereizen naar India inclusief vluchten, bijzondere overnachtingen en vele excursies. Een reis om nooit meer te vergeten!

Single reizen India: ontdek de magie

Ontdek de magie van het sprookjesachtige India tijdens een single vakantie. Een bezoek aan de geliefde Taj Mahal is voor de meeste mensen toch wel het hoogtepunt van de single groepsreis, en er is nog zoveel meer! We bezoeken vele prachtige paleizen en bijzondere plaatsen zoals de heilige Pelgrimsstad Varanasi. Maar ook een avondje bioscoop met een echte Bollywood film behoort tot onze India single reizen. Ervaar het echte India gevoel!

India en Nepal combineren

Wij bieden de mogelijkheid om de singlereis naar India te combineren met een singlereis naar Nepal, het land van de goden en de bergen. We laten het beste van de twee landen zien tijdens een bijzondere reis. Liever met een eigen reisgezelschap India ontdekken? Kijk dan eens naar onze individuele rondreizen naar India, waarbij we de vluchten, overnachtingen en het vervoer voor je geregeld hebben! Kortom, volop mogelijkheden tijdens een rondreis door India