Single rondreis India & Nepal tot en met maart 2019

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,3

Gemiddelde beoordeling

18 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,0
Toegevoegd op: 11-11-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mw Van Uffelen uit Den Haag
9,3
Toegevoegd op: 07-11-2018

Overweldigende Cultuurreis, met een vleugje natuur!

Veel bezienswaardigheden in India en Nepal vanuit de mengelmoes van hindu, muslim en buddhistische achtergronden, gecombineerd met natuurlijke schatten die deze landen rijk zijn (tijgers, neushoorns, olifanten en een paar kleine bergjes), maken deze reis een waar genoegen. Een gezellige groep medereizigers maakt het alleen maar beter. PS: Breng wc papier in je handbagage.

9,0
Toegevoegd op: 04-11-2018

Indrukwekkende, contrasterende emotionelereis

Een aanrader maar niet voor rugpijnlijders want wegen zijn vreselijk en men wordt flink door elkaar gehusseld tijdens de busverplaatsingen.

Lisette
7,0
Toegevoegd op: 22-10-2018

een boeiende reis met veel indrukken, lange reistijd in de bus, soms 11 tot 12 en half uur reizen

De reis was schitterend, indrukwekkend en onvergetelijk, het enige nadeel was dat we soms vertraging hadden met de bus. We hadden bijvoorbeeld over 209 km 12, 1/2 uur gedaan. Sugestie: een vliegrit inzetten met een route langs de Himalay, dat zou deze reis helemaal onvergetelijk maken. In onze groep waren er al verschillende mensen die een vlucht hadden geboekt langs deze schitterende bergen die het dak van de wereld worden genoemd.

Carla
8,7
Toegevoegd op: 17-10-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,0
Toegevoegd op: 04-10-2018

Mooie reis wel vermoeiend en lange busreizen India druk Nepal mooie natuur

Single reis India Nepal 1 dag langer in Kathmanu om Kathmandu beter te zien. Een keer een rustdag in de reis inplannen. Wandeling in Nepal is mooi alleen wel 5 uur naar beneden wandelen dan krijg je wel spierpijn Mooie reis met veel indrukken en lange reisdagen

Mw van Uffelen uit Den Haag
8,0
Toegevoegd op: 02-10-2018

Bijzondere kennismaking met de tradities en gebruiken in India en Nepal

Onwijs mooie reis en door de kennis en ervaring van de reisleiding (Irma) zijn wij veel te weten gekomen over de tradities en gebruiken in India en Nepal. Het reisprogramma in India vond ik te vol met te weinig vrije tijd en onvoldoende contact met de lokale bevolking. Wat meer bezoekjes aan kleine dorpjes en marktjes zou zeer welkom zijn. Nepal was een fijne afsluiter. Wel hebben wij uiteindelijk maar 1 volle dag in Kathmandu gehad, waardoor wij het stadje totaal niet in zijn geweest. Een extra dag in Katmandu zou fijn zijn.

5,7
Toegevoegd op: 30-09-2018

Een ervaring !. India moet je voelen, Nepal ervaren!

Houdt rekening met enorm veel reizen en reisdagen, een intensief programma, dan gaat het helemaal goed komen. India en nepal zijn bijzondere landen die iets te bieden hebben wat je nergens anders vind. Het is een ervaring! Mocht het een van je eerste reizen zijn, boek dan een andere vakantie. De Tasj mahal is geweldig!

Bfleur
8,0
Toegevoegd op: 30-09-2018

Mijn ervaring India-Nepal was super. Dream comes true trip dat moet je zelf beleven . Herhalen.

Opmerking . Wat meer tijd om te shoppen . En hotels niet in afgelegen buurt .reserveren. Zodat reizigers in de avond toch zelf ff de stad in kunnen

S Manroe Rotterdam
8,0
Toegevoegd op: 29-09-2018

Overweldigende ervaring: India vies, chaotisch, druk en tegelijkertijd mooi. Nepal: schitterend.

India land vol tegenstrijdigheden: vies, chaotisch, druk. Prachtige bezienswaardigheden zoals Taj Mahal, moskeeën, tempels. Nepal: prachtige natuur in Chitwan National Park, trekking door uitlopers Himalaya gebergte, Pokhara gezellig druk, Khatmandu ook druk, maar ook bijzondere bezienswaardigheden zoals de oude stad Bhaktapur en de indrukwekkende Bouddhanath stuppa.

Marijke van Rijn