21-daagse single rondreis India & Nepal

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,2

Gemiddelde beoordeling

23 reizigers beoordelen deze reis met een:

7,3
Toegevoegd op: 26-11-2019

Een indrukwekkende maar drukke reis

India is zeer indrukwekkend met het straatleven, het hele drukke verkeer en het lawaai. Elke keer weer verbaasd hoe de heilige koeien zich tussen dit drukke verkeer bewegen. Vele indrukwekkende gebouwen gezien al waren dit er naar mijn mening teveel. Gewoon met een gids de wijk in gaan is eigenlijk het leukst. Hier zie je goed hoe er geleefd wordt. Varanasi mag je niet missen. De openluchtcrematies en alles wat op , om en in de rivier gebeurt is zeer indrukwekkend. In Nepal is meer rust. Niet alleen in het land maar ook in het programma, behalve Kathmandu. Hier is het weer erg druk en vies. Pokhara zou prettiger zijn om langer te verblijven. Tijdens de safari's in beide landen hebben we haast geen dieren gezien. Het leek er niet het seizoen voor, alles was zo dichtbegroeid. Het reisprogramma is erg druk, mn in India. Hierdoor had de groep s'avonds geen tijd en energie om nog samen een drankje te doen. In Nepal werd dit iets beter.

Diana.
8,3
Toegevoegd op: 24-11-2019

Drukke maar interessante reis

Er is geen omschrijving ingevuld.

Jordy
7,7
Toegevoegd op: 20-11-2019

Een geweldige mooie combinatie van 2 unieke landen.

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,7
Toegevoegd op: 19-11-2019

Indrukwekkende reis, hoog reistempo.

India is chaotisch, druk en kleurrijk. Zeer vriendelijke en gastvrije bevolking. Nepal is rustiger, meer natuur. Veel indrukken opgedaan. Hou wel rekening met zeer hoog reistempo en lange busreizen. In november geen wild gespot.

7,7
Toegevoegd op: 18-11-2019

Fantastishe reis

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,0
Toegevoegd op: 18-11-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,0
Toegevoegd op: 17-11-2019

.

.
8,3
Toegevoegd op: 17-11-2019

Intensieve reis met veel indrukken. Echt de moeite waard.

Mooie reis aan hoog tempo. Zeker en vast de moeite. India is druk, veel verkeer en luid. Nepal is vooral natuur en rust. Leuk evenwicht. Het weer is perfect in november, maar om dieren te spotten, kan je beter later of vroeger gaan.

Karen, België
10,0
Toegevoegd op: 06-10-2019

Fantastisch

Een onvergetelijke ervaring , geweldige en vooral indrukwekkende reis . Top !!

Christel
8,3
Toegevoegd op: 01-10-2019

Bijzondere, kleurrijke en indrukwekkende reis die ik iedereen aan zou raden die iets anders wil!

Voor vertrek vitamine B12 slikken. Dit vinden de muggen niet fijn en ik vond het juist fijn om het te weten voordat ik op reis ging. Soms kon het contact beter tussen de reisleider, FOX zelf en de lokale reisleider. Doordat er soms niet goed gecommuniceerd werd, waren er een paar kleine foutjes gemaakt die als irritant ervaren zijn.

Sanne Schimmel