21-daagse single rondreis India & Nepal

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,3

Gemiddelde beoordeling

25 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,3
Toegevoegd op: 19-08-2019

Veel indrukken van 2 fantastische landen.

Fantastische reis waarbij veel indrukken worden opgedaan in beide landen, zowel in de cultuur als natuur. De informatie, berichten en krantenknipsel van onze reisleidster Irma echt een waardevermeerdering van de reis! Het programma in India zit wel vol optionele excursies komen daardoor wel eens niet aan bod en fox moet de overbodige/matige zaken uit het programma halen zoals het metrotochtje en de fietstocht in Agra.

Rick
8,0
Toegevoegd op: 18-08-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,0
Toegevoegd op: 18-08-2019

Een bijzondere reis door twee bijzondere, maar ook zeer verschillende landen.

De reis is goed opgebouwd. Er zijn veel hoogtepunten gedurende de reis. Doe mee aan zoveel mogelijk activiteiten om zo een beeld te krijgen van de cultuur en de natuur.

9,0
Toegevoegd op: 18-08-2019

Een echte belevenis die je niet meer vergeet !

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,3
Toegevoegd op: 18-08-2019

Een top reis!

Een fantastische reis. Voor India zeker je kleding aanpassen (bedekte kleding). Ook moet je er rekening mee houden dat de reis erg pittig is. Het reistempo is erg hoog met hele lange dagen. Met bijna geen vrije tijd kan dat lastig zijn voor sommigen. Ondanks dat heeft onze reisleidster erg haar best gedaan er een top programma van te maken. Zo konden we toch op een prettige manier de landen ontdekken. Ze luisterde goed naar de groep waardoor iedereen toch mee kon komen met het hoge tempo. Echt een top ervaring!