Ontvang € 75,- korting per persoon

Indonesië actieweek

€ 75,- korting per persoon op alle reizen naar Indonesië!

header_item
Uiteenlopende culturen, ontelbare felgroene rijstvelden, traditionele tempels en mooie stranden. Ons gevarieerde Indonesië aanbod neemt u mee langs het bekende Sumatra, Java en Bali, maar ook Sulawesi, Lombok en de Gili eilanden ontbreken uiteraard niet in ons reisaanbod!

Het is Indonesië actieweek van 12 t/m 18 april 2018. U ontvangt € 75,- korting per persoon. De actie is geldig op alle reizen naar Indonesië. 

Naar de actievoorwaarden

Naar de groepsrondreizen    Naar de single groepsreizen    Naar de privé reizen en strandvakanties   

Maak kennis met Indonesië

Alvast in de stemming komen voor een rondreis naar Indonesië? Bekijk onderstaande video voor een impressie van het land.

Garuda Indonesia, een vijfsterren luchtvaartmaatschappij

content_block_image_left_right-garudaBeleef de gastvrijheid van de Indonesische cultuur aan boord bij Garuda Indonesia. Zij bieden de snelste en enige non-stop Amsterdam - Jakarta vlucht met uitstekende doorverbindingen naar Bali en verder. Met slechts 9 ruime stoelen op een rij, waar andere luchtvaartmaatschappijen vaak 10 op een rij hanteren, ervaart u met Garuda Indonesia’s World’s Best Cabin Crew (2014, ’15 & ’16) een onvergetelijke reis.  

Naar alle Indonesië reizen

Het kloppende hart van Java: Jogjakarta

jogjakarta_itemJogjakarta is dé uitvalsbasis voor een bezoek aan de hindoetempel: Prambanan. Maar Jogjakarta is ook de moeite waard als bestemming op zich. Stap op de fiets en maak een tochtje door de stad en langs de rijstvelden op het platteland.

Als u zowel Bandung als Jogakarta wilt bezoeken, mag u de treinreis tussen deze twee steden zeker niet missen!

Lees meer over Jogjakarta

 

Terug naar boven