Ontvang tot € 75,- korting per persoon!

Indonesië actieweek

€ 75,- korting per persoon op reizen naar Indonesië!

Een rondreis door Indonesië is een rondreis vol hoogtepunten. Bezoek de orang-oetans in Sumatra of de komodo varanen op de Komodo eilanden, zie de zon opkomen bij de Bromo vulkaan of ondergaan bij de Uluwatu tempel in Bali. Geen enkele dag in Indonesië zal u vervelen, het land telt meer dan 17.000 verschillende eilanden wat voor een enorme variatie in landschappen en culturen zorgt!

Ervaar het zelf tijdens een rondreis door dit prachtige land. Indonesië heeft voor ieder wat wils!

Het is Indonesië actieweek van 2 t/m 8 augustus 2018. U ontvangt € 75,- korting per persoon. De actie is geldig op alle reizen met vertrek tot en met maart 2019 naar Indonesië! 

Naar de actievoorwaarden

Naar de groepsrondreizen    Naar de single groepsreizen    Naar de privé reizen en strandvakanties   

Maak kennis met Indonesië

Alvast in de stemming komen voor een rondreis naar Indonesië? Bekijk onderstaande video voor een impressie van het land.

Garuda Indonesia, een vijfsterren luchtvaartmaatschappij

content_block_image_left_right-garudaBeleef de gastvrijheid van de Indonesische cultuur aan boord bij Garuda Indonesia. Zij bieden de snelste en enige non-stop Amsterdam - Jakarta vlucht met uitstekende doorverbindingen naar Bali en verder. Met slechts 9 ruime stoelen op een rij, waar andere luchtvaartmaatschappijen vaak 10 op een rij hanteren, ervaart u met Garuda Indonesia’s World’s Best Cabin Crew (al vijf jaar op rij!) een onvergetelijke reis.  

Naar alle Indonesië reizen

Lekker eten in Indonesië

gadogado

Indonesië is meer dan enkel en alleen strand, prachtige tempels en mooie natuur.

Een reis door Indonesië zal ook een reis langs vele verschillende gastronomische hoogtepunten zijn. Verwen uw smaakpapillen tijdens uw vakantie in Indonesië en proef gerechten zoals gadogado en saté ayam!

Lees meer over de Indonesische keuken

 

Terug naar boven