De Gordel Van Smaragd

Vakantie Indonesië en Bali

“De tempelceremonies in Indonesië zijn indrukwekkend”

Indonesië heeft indrukwekkende cultuur, intense kleuren, traditionele tempels, felgroene rijstvelden, authentieke dorpjes, vriendelijke bevolking en mooie stranden op Bali. 
Reisleider Jochen

De tempelceremonies in Indonesië zijn indrukwekkend

Populaire Indonesië en Bali reizen

Reis & Inspiratiedagen Indonesië en Bali

Laat u informeren en inspireren in het FOX Theater in Hoofddorp.
Datum Aanvang Plaatsen
07-10-2018 14:00 41 Reserveer
10-11-2018 14:00 64 Reserveer
Nu op het Indonesië en Bali forum
31-daagse groepsrondreis Sumatra - Java - Sulawesi - Bali - Lombok 03-10-2018
Auteurs:
Lestari en Jan
Geplaatst op:
10-09-2018 11:14:19 uur

Goedemorgen reisgenoten, Kijken jullie ook zo uit naar onze mooie reis naar Indonesië? Wij, Jan en Lestari, hebben er ontzettend veel zin in. Ik zal ons alvast kort voorstellen: Jan is sinds kort met pensioen en geniet hier elke dag van. Hij wordt tijdens onze vakantie 66 jaar. Jan heeft een passie voor schelpen en natuur. Ikzelf ben op het moment dat we vertrekken net 56 jaar geworden en heb een eigen bedrijf in de zorg. Ik ben gek op vreemde culturen en lezen. Wij zijn sinds 2002 samen en zijn in 2017 getrouwd. Samen hebben we 7 volwassen kinderen die allemaal op zichzelf wonen. Reizen is onze gezamenlijke favoriete hobby. We zijn met een kleine groep, tot nu toe. Best bijzonder dus. We zien elkaar op 3 oktober persoonlijk. Maar wie al iets over zichzelf kwijt wil....... Groetjes Jan en Lestari

Lees reacties Reageer 3

Indonesië & Bali vakantie - Reis door het land vol verschillende culturen

Een vakantie Indonesië biedt veel verschillende mogelijkheden op de vele eilanden die het land rijk is. De meest bekende eilanden zijn Sumatra, Java en Bali. Maar ook Sulawesi en Lombok worden steeds populairdere vakantiebestemmingen!

Wij verzorgen graag uw Indonesië & Bali vakantie

Een vakantie Bali kan bestaan uit een heerlijk hotel bij het strand, maar u kunt er ook voor kiezen om een rondreis over het eiland te maken. Bali is een eiland vol hindoeïstische tempels, rijstvelden en zandstranden. Het culturele centrum is het kunstenaarsdorp Ubud. Bekijk direct onze Bali reizen.

Indonesië is echter meer dan een vakantie Bali alleen. Ga op Sumatra op bezoek bij de orang-oetans in Bohorok en ontdek het prachtige Tobameer. Op Java mag een bezoek aan de Borobudur zeker niet ontbreken, maar ook een fietstocht door Jogjakarta en een bezoek aan de Prambanan zijn echte aanraders. Op Sulawesi kunt u kennis maken met de beroemde dodencultuur in Torajaland, terwijl u op Lombok nog ongerepte stranden vindt. Bekijk al onze Indonesië reizen voor nog meer inspiratie over al deze eilanden.

Indonesië en Bali kunt u met ons bezoeken in een groepsreis of singlereis met één van onze Nederlandssprekende reisleiders. Reist u liever alleen met uw eigen reisgezelschap? Dat kan ook. In dat geval wordt u door onze Indonesische chauffeur op de mooiste plekken gebracht. Daarnaast reist er tijdens onze privé rondreizen een Engelssprekende gids met u mee, die er voor zorgt dat u het land écht leert kennen. Wilt u naar Indonesië en Bali met kinderen? Wij bieden ook meerdere familiereizen aan.

Genoeg reden dus om nu een Indonesië & Bali vakantie uit te zoeken! Bent u al eerder in Indonesië geweest en op zoek naar een andere Aziatische beleving? Denk dan eens aan Thailand of Maleisië.

Terug naar boven