De Gordel Van Smaragd

Vakantie Indonesië en Bali

“De tempelceremonies in Indonesië zijn indrukwekkend”

Indonesië heeft indrukwekkende cultuur, intense kleuren, traditionele tempels, felgroene rijstvelden, authentieke dorpjes, vriendelijke bevolking en mooie stranden op Bali. 
Reisleider Jochen

De tempelceremonies in Indonesië zijn indrukwekkend

Populaire Indonesië en Bali reizen

Reis & Inspiratiedagen Indonesië en Bali

Laat u informeren en inspireren in het FOX Theater in Hoofddorp.
Datum Aanvang Plaatsen
17-03-2018 10:00 43 Reserveer
Nu op het Indonesië en Bali forum
17-daagse single groepsreis Java - Bali 28-03-2018
Auteurs:
Gijsbert Brand Cothen
Geplaatst op:
26-06-2017 20:58:38 uur

Beste medereizigers, Nog wel een poosje wachten maar weer een mooie reis in het vooruitzicht, dit keer naar Indonesie. Het wordt m'n 11e single reis. De 10e is september a.s. naar Roemenie. Inmiddels al heel wat van de wereld gezien en altijd enorm gezellig. Uit ervaring weet ik dat het enorm leuk is om vooraf al wat contact te hebben met de mensen met wie je op pad gaat. Ik ben 9 september ook bij de Inspiratiedag Indonesie bij Fox en wellicht kunnen we elkaar daar ontmoeten. Mocht je dus ook voor deze reis hebben geboekt of willen boeken stuur dan gerust een berichtje. Altijd welkom en gezellig! Wellicht tot schrijfs, ziens, Groet, Gijsbert Brand Cothen

Lees reacties Reageer 12

Indonesië & Bali vakantie - Reis door het land vol verschillende culturen

Een vakantie Indonesië biedt veel verschillende mogelijkheden op de vele eilanden die het land rijk is. De meest bekende eilanden zijn Sumatra, Java en Bali. Maar ook Sulawesi en Lombok worden steeds populairdere vakantiebestemmingen!

Wij verzorgen graag uw Indonesië & Bali vakantie

Een vakantie Bali kan bestaan uit een heerlijk hotel bij het strand, maar u kunt er ook voor kiezen om een rondreis over het eiland te maken. Bali is een eiland vol hindoeïstische tempels, rijstvelden en zandstranden. Het culturele centrum is het kunstenaarsdorp Ubud. Bekijk direct onze Bali reizen.

Indonesië is echter meer dan een vakantie Bali alleen. Ga op Sumatra op bezoek bij de orang-oetans in Bohorok en ontdek het prachtige Tobameer. Op Java mag een bezoek aan de Borobudur zeker niet ontbreken, maar ook een fietstocht door Jogjakarta en een bezoek aan de Prambanan zijn echte aanraders. Op Sulawesi kunt u kennis maken met de beroemde dodencultuur in Torajaland, terwijl u op Lombok nog ongerepte stranden vindt. Bekijk al onze Indonesië reizen voor nog meer inspiratie over al deze eilanden.

Indonesië en Bali kunt u met ons bezoeken in een groepsreis of singlereis met één van onze Nederlandssprekende reisleiders. Reist u liever alleen met uw eigen reisgezelschap? Dat kan ook. In dat geval wordt u door onze Indonesische chauffeur op de mooiste plekken gebracht. Daarnaast reist er tijdens onze privé rondreizen een Engelssprekende gids met u mee, die er voor zorgt dat u het land écht leert kennen. Wilt u naar Indonesië en Bali met kinderen? Wij bieden ook meerdere familiereizen aan.

Genoeg reden dus om nu een Indonesië & Bali vakantie uit te zoeken! Bent u al eerder in Indonesië geweest en op zoek naar een andere Aziatische beleving? Denk dan eens aan Thailand of Maleisië.

Terug naar boven