Familie rondreizen in Indonesië en Bali

Ontdek met ons de Borobudur op Java, orang-oetans op Sumatra, de bijzondere cultuur van Sulawesi en tropische stranden op Bali.
We overnachten in comfortabele en centraal gelegen hotels.
  Onze groepsrondreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Bij ons zijn veel excursies al inclusief.

3

Familie rondreizen in Indonesië en Bali

Indonesië en Bali met kinderen - Reis met de kinderen door het land van de verschillende culturen

Indonesië en Bali met de kinderen ontdekken? Het is mogelijk met onze speciaal samengestelde familievakanties in Indonesië. Samen met uw gezin kunt u dit land en de verschillende culturen leren kennen. U kunt naar Bali met de kinderen of een gecombineerde rondreis met Java. Veel excursies zijn al inclusief en alle reizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.  

Een afwisselende gezinsvakantie op Bali

De kids moeten natuurlijk volop vermaakt worden en dat gebeurt ook zeker tijdens onze reis naar Bali. We overnachten in comfortabele hotels met veelal ook een zwembad. Een onderdeel van de reis is een leuke fietstocht, deels bergafwaarts en over landweggetjes. Een bezoek aan Monkey Forest staat ook op het programma, een oud Hindoestaans tempelcomplex met veel apen aan de rand van Ubud. Dat zullen de kids zeker leuk vinden! En tijdens de rondreis in Bali met de kids kunnen ze zich ook prima vermaken op de mooie stranden die dit eiland rijk is. Misschien kunnen ze zelfs nog even snorkelen! 

Combineer Java & Bali

Wij bieden meerdere mogelijkheden om Indonesië en Bali met de kinderen te ontdekken. Zo is het mogelijk om Java met Bali te combineren. Op een ontspannen manier zult u de mooiste plekjes van Java en Bali met de kids ontdekken. Een bijzondere ervaring: we helpen de boeren van Java met het plukken van fruit en het planten van rijst (seizoensgebonden). De kinderen kunnen lekker vies worden in de modder van de rijstvelden. Dat zullen ze gegarandeerd leuk vinden! En ze kunnen ook samen met Javaanse kinderen muziek maken tijdens deze reis.

Een comfortabel verblijf

Wij zorgen voor een comfortabel verblijf tijdens de familievakantie in Indonesië. Iedere reis is volledig verzorgd inclusief vluchten en overnachtingen in comfortabele en centraal gelegen hotels. Daarnaast zijn veel excursies inclusief en worden er optionele excursies aangeboden. Kies zelf wat u en uw kids leuk vinden om te doen tijdens de reis in Indonesië. 

Neem uw kinderen mee op reis

Neem uw kinderen mee en ontdek dit prachtige land met de verschillende culturen die het rijk is. Of kies voor een groepsreis, een individuele rondreis of een singlereis naar Indonesië. Genoeg redenen om voor een reis naar dit prachtige land te kiezen!