Groepsrondreis Java - Bali (t/m augustus 2019)

U krijgt van ons:
  • 2 schitterende treinreizen én bezoek aan een theeplantage op Java
  • Verblijf in veelal viersterrenhotels o.b.v. halfpension
  • Deskundige Nederlandssprekende reisleiding
  • Verblijf Bali in fijn hotel aan het strand
  • Entreegelden t.w.v. ca € 95 p.p.

Alle hoogtepunten van Java en (na)genieten op Bali

Schitterende treinreizen langs smaragdgroene rijstvelden, indrukwekkende bezienswaardigheden zoals het Borobudur tempelcomplex en ontspannen op het tropische eiland Bali. Wij hebben een zeer complete rondreis Java - Bali voor u samengesteld met verblijf in voornamelijk viersterrenhotels en zelfs het ontbijt, de lunches tijdens de rondreis en entreegelden zijn inclusief.

Aan het einde van de reis kunt u bijkomen van alle indrukken en genieten van enkele ontspannen stranddagen in een goed hotel met zwembad aan het strand!

Onze Nederlandssprekende reisleiders weten alles over Indonesië en maken er voor u een geweldige reis van.

Comfortabele, centraal gelegen hotels
Java is groot qua oppervlakte, de bezienswaardigheden liggen verspreid over het eiland. Houd er rekening mee dat er een aantal lange reisdagen tussen zullen zitten. Zoals u van ons gewend bent, zorgen wij daarom voor comfortabel vervoer met ervaren chauffeurs en verblijft u in comfortabele hotels, veelal in de buurt van de belangrijke bezienswaardigheden. Tijdens uw strandverblijf op Bali, verblijft u in een prachtig strandhotel met zwembad, zodat u rustig kunt bijkomen van alle indrukken die u opgedaan heeft.

Entreegelden inclusief
Wij hebben er voor gekozen om de entreegelden ter waarde van circa € 95 per persoon voor de belangrijkste bezienswaardigheden, zoals de tempelcomplexen Borobudur en Prambanan, het Pandu ereveld, en diverse leuke excursies zoals de workshop Batik schilderen, op te nemen in de prijs zodat u tijdens de reis voor minder onverwachte kosten komt te staan. 

  Vertrek u liever ná augustus 2019?
Kijk dan bij deze Java-Bali reis voor vertrekdata tot en met december 2019

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)

Minimaal 10 / maximaal 31 deelnemers