Groepsrondreis Java - Bali

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,0

Gemiddelde beoordeling

94 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,5
Toegevoegd op: 15-04-2018

Fox zorgt zodat je kan genieten. Genieten in het kwadraat!!!!

Het programma en de reisleiding hebben ervoor gezorgd dat je een goed eerste beeld krijgt van het fantastische eiland Java. Beter had het niet gekund.

Anoniem
9,5
Toegevoegd op: 14-04-2018

Een mooie kennismaking met Indonesie en de vriendelijke bevolking.

De optionele excursie naar de Anklung muziekschool vond ik heel indrukwekkend. Het contact met de dansers en muzikanten en met name het samen muziek maken ontroerden mij bijzonder. Vele culturen en geloven heel vreedzaam tesamen.

Mw. G - Uden
10,0
Toegevoegd op: 11-04-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mw. N - Wolphaartsdijk
10,0
Toegevoegd op: 10-04-2018

Mede door de vakkundigheid van de reisleidster een geslaagde vakantie.

Succes van programma staat of valt met de presentatie, kennis en kunde van de reisleiding. Yana in mijn geval. Superlatieven te kort. Daarnaast zijn weersomstandigheden van belang, helaas zijn die niet te beïnvloeden. Zoals in mijn geval bij de Bromo. Een zonsopgang die nergens op sloeg, maar dat kan gebeuren. Ik zal - uiteraard met bronvermelding - naast mijn eigen foto's, die ik binnenkort op Flickr.com plaats, een plaatje zetten van een in mijn ogen optimale situatie daar.

Dhr. S - Almere
8,6
Toegevoegd op: 10-04-2018

het rondreis progamma zit te vol soms overvol

het rondreis progamma zit erg vol te vol lange dagen korte nachten heel vel reizen wat logisch is in dat land heel erg vermoeiend de eerste 10 dagen goed geregeld goede hotels en goed eten de dagen op balie waren dan ook erg nodig en goed bevallen ook goed hotels en goed eten de transfer naar het vliegveld was ook goed geregeld alleen het ontvangst op het vliegveld denpasar was niet goeg afgezet op het vliegveld en zoek het maar uit hebben we ook zelf moeten uitzoeken

Dhr. h V - Bergen Op Zoom
10,0
Toegevoegd op: 07-04-2018

erg leuk

Dhr. S - Amsterdam
8,6
Toegevoegd op: 27-03-2018

De gastvrijheid van land, inwoners en reisorganisatie was werkelijk groots

Ons werd vermeld dat Surabaja niet in het reisplan is meegenomen, vanwege haar industriële en lelijke uitstraling, maar door gidsen op Java hoorden wij juist het tegendeel, dat het juist een van de mooiste steden van het Indonesisch archipel is.

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 22-03-2018

Prachtige reis voer herhaling vatbaar met fox

Leuke en vermoeiende reis veel gezien met een zeer leuke groep.

Dhr. B - Denhaag
5,7
Toegevoegd op: 21-03-2018

Een veel te vol programma (vooral in de bus) waarbij nauwelijks nog tijd is voor eigen ontspanning.

Een bijzonder land, vriendelijke en vrolijke mensen met veel ondernemerslust. We hebben een gezellige reisgroep en dat maakt reis en verblijf aangenaam. Onze gids is bijzonder vaardig (organisatorisch, sociaal en communicatief). Hij weet ook veel over zijn land te vertellen. De bezoeken (met paard en wagen) aan enkele ambachtelijke bedrijfjes maken diepe indruk. Met name het bezoek aan de bloemen en kruidentuin, wat tevens een opgroeiplek is voor kinderen zonder ouders, is onvergetelijk. Op Bali genoten we het meest van de rafttocht over een wilde rivier door een prachtige natuur. Bijzonder waren daarbij de beelden en figuren die in de rots waren uitgehakt. De hotels en restaurants tijdens de reis zijn goed verzorgd. Goede bedden, werkend sanitair en lekker eten. Je bent overal de gast en nergens een nummer. De onderdanige vriendelijkheid van het personeel is even wennen, maar als je de vriendelijke buiging terug maakt, is er balans.

Mw. L - Nijmegen
10,0
Toegevoegd op: 21-03-2018

We hebben genoten van de eerste tot de laatste minuut!

De rondreis op Java was een en al belevenis. Vooral onze reisleider Eko maakte dat alle bezienswaardigheden echt gingen leven. De reis is vermoeiend maar zeer de moeite waard. Onze groep paste heel goed bij elkaar en de groepsgrootte van 16 personen was precies goed. We hebben samen heel veel plezier gehad. Bali was heerlijk om uit te rusten maar een excursie naar Ubud en omgeving is zeer zeker aan te bevelen. WE HEBBEN GENOTEN!

Mw. L - Kerkrade
Terug naar boven