Groepsrondreis Bali (t/m maart 2018)

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,9

Gemiddelde beoordeling

44 reizigers beoordelen deze reis met een:

10,0
Toegevoegd op: 12-04-2018

Fantastische reis

Dhr. van R - Spijkenisse
9,5
Toegevoegd op: 09-04-2018

Bali is een mooi eiland met vriendelijke bevolking en lekker eten, een echte aanrader

Mw. D - Tilburg
8,1
Toegevoegd op: 05-04-2018

Genoten!

Heerlijke goed georganiseerde reis, gezellige groep en leuke reisleider. (Yacin) Tijdens de reis een schommel over de rijstvelden tegengekomen wat niet in het programma zat, maar de reisleider maakte hier tijd voor en liep direct mee de tig trappen op en af om dit voor ons mogelijk te maken. Top reisleider, helpt overal mee en doet veel moeite om het voor iedereen in de groep een onvergetelijke vakantie te maken! Mooie plekken geweest en tussendoor rustdagen wat ontzettend fijn is!

Anoniem
9,5
Toegevoegd op: 31-03-2018

Heerlijke reis naar Bali, rondreis en hotel aan strand goede combinatie, ben zeer tevreden

17 daagse rondreis was heel leuk, Garuda is een prima airline , goede service. Rondreis prima geregeld , Julia had alles in de hand, vertelde veel over Bali, het Hindoeïsme en de cultuur. Prima Nederlands gesproken. Hotels gedurende de rondreis waren ok tot zeer goed, apart is het apenhotel in Ubud, even wennen aan de apenstreken maar alles is goed gegaan. Hotel in Sanur was prima. Lunches onderweg goed. Leuk waren de bezoeken aan de lokale markten, bijzonder was het bezoek waar we zomaar binnenliepen, we hoorden muziek , Julia zei kom op we gaan , we waren welkom , leuke ervaring. Dolfijnen kijken leek meer op een dolfijnenjacht met 50 bootjes, maar de dolfijnen hadden er niks van volgens mij. Veel tempels gezien, goede uitleg, mooie ervaring. Aparte ervaring was ook de kennismaking met 100000 bromfietsen. Extra excursie gedaan naar Tana lot ,tempel en het apenbos daar, leuk om te doen. Al met al een heel fijne vakantie!!

Dhr. G - Zuid Beijerland
10,0
Toegevoegd op: 20-03-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
5,7
Toegevoegd op: 15-03-2018

Mooie reis maar voldeed niet aan verwachtingen

Leuke ontspannen reis....wel ver vliegen...maar als je je er op instelt is t te doen... Met name leuk dolfijnen in Lovina .. Ubud leuke plaats... apen in t hotel.. wandeling heel mooi..en rijstvelden. Onze gids echter onvoldoende beoordeling.

Mw. G - Dronten
8,6
Toegevoegd op: 04-03-2018

een hele mooie reis met een leuke groep en leuke exursies

17 daagse reis naar Bali met inbegrepen een aantal excursies ,we hebben een hele leuke reis gehad met een leuke groep van 13 personen veel excursies gedaan veel gezien van Bali. we hadden mooie hotels een uitgezonderd maar die komt niet meer in deze reis na maart. een groepsreis vindt ik echt een aanrader een aantal keren samen uit eten geweest dit was een ieder vrij om wel of niet mee te gaan. het laatste hotel was super met mooie zwembaden en direct aan het strand, hele goede service. de mensen zijn allemaal super vriendelijk en behulpzaam.

Mw. R - Urk
10,0
Toegevoegd op: 02-03-2018

Een mooie reis met veel variatie in excursie en route.

Een mooie reis met veel variatie in excursies, en bezienswaardigheden. Verschillende keren werd van de route afgeweken om door het binnenland te rijden. Ook werd er verteld over de gebruiken en rite's van Bali. Ook was het prettig om de laatste 6 dagen af te sluiten in een prachtig hotel in Sanur, hierdoor konden wij zelf nog excursies en op vrienden bezoek gaan.een aanrader

Dhr. V - Veenendaal
10,0
Toegevoegd op: 04-02-2018

Een geweldige land, prachtige natuur en lekker eten. De Hotels waren op één na allemaal prima. Hotel Ramacandidasa Resort en Spa Hotel was echt top. Hotel Puri Saron Baruna Beach was het minst van alle hotels. Prama Sanur Beach Bali Hotel was het laatste verblijf waar we nog een aantal dagen lekker aan het strand verbleven en met een aantal dagen verlenging was het goed toeven. Vriendelijke personeel, goed en uitgebreid ontbijt, strandbar voor je natje en droogje en een geweldige spa. Kortom helemaal geweldig!

Mw. B - Houten
8,6
Toegevoegd op: 01-02-2018

Het was een mooie rondreis, met genoeg variatie .

De reis was prima geregeld, leuke gids (rachman) , leuke groep 14 personen. Veel van Bali gezien en gehoord van onze gids en over de leefgewoontes van de bevolking . Een reis voor alle leeftijden , goed te doen .

Anoniem
Terug naar boven