Easy Going groepsrondreis Java - Bali Tempo Doeloe

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,6

Gemiddelde beoordeling

59 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,6
Toegevoegd op: 19-06-2018

Ervaring rijker.

Het was een fantastische reis, na twee weken rondreis is een week Bali de kers op de taart.

Dhr. C - Ridderkerk
7,1
Toegevoegd op: 17-06-2018

Afwisselend

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 17-06-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
8,1
Toegevoegd op: 17-06-2018

Ervaring rijker.

Fijne reis, waar je erg veel indrukken opdoet, geweldig. Echter meerdere dagen erg vroeg op staan,(4:30) was daarom niet echt Tempo Doeloe, had fijn geweest om dit op te nemen in de informatie over deze reis. Reisleider Iwan had erg veel kennis, organiseerde alles perfekt. Ook aan verjaardagen werd aandacht besteed, Kortom een reis die we niet snel zullen vergeten!!

Dhr. F - Hoogvliet
9,0
Toegevoegd op: 16-06-2018

Mooie reis met veel afwisseling.

Het kinderweeshuis met de plantage was een geweldige ervaring. Neem in de Ramadan tijd oordoppen mee, deze kunnen van pas komen. Het is goed reizen tijdens de Ramadan je hebt er nauwelijks hinder van. 's Nachts kan het soms wat overlast geven. Bali is echt geweldig en geschikt voor een aparte reis. Een oversteek naar de Gili eilanden is aan te raden.

Dhr. T - Hoorn
8,6
Toegevoegd op: 05-06-2018

een indrukwekkende belevenis en zeker aan te bevelen.Een beetje conditie is wenselijk.

Wij hebben het geluk gehad dat we een erg leuke groep hadden. Er werd veel samen ondernomen. Ook in de vrije tijd die je soms had. Helaas hadden we niet de Bromo vulkaan gezien bij zonsopgang, die ochtend was het een mistbank/wolk. Nat en koud.

Dhr. A - Tolkamer
9,0
Toegevoegd op: 03-06-2018

Rondreis Java/Bali "Tempo Doeloe": prachtige ervaring voor mensen die nog niet tempo doeloe zijn.

Een prachtige ervaring, maar wees voorbereid op korte nachten, en ondanks Tempo Doeloe, een redelijk inspannend programma. Maar de rijke cultuur, de schitterende natuur en de vriendelijke mensen vergoeden eigenlijk alles. Wel is het aan te bevelen de reis niet te doen met Ramadan, want dan zijn de nachten nog korter.

Mw. S - Druten
8,6
Toegevoegd op: 03-06-2018

Een land met alleen maar vriendelijke mensen. Prachtige natuur en rust.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 03-06-2018

Een land met alleen maar vriendelijke mensen. Prachtige natuur en rust.

Dhr. H
8,6
Toegevoegd op: 03-06-2018

Een prachtige maar zeer intensieve reis, waar een paar dagen rust op Bali welkom was.

Anoniem
Terug naar boven