Groepsrondreis Sumatra - Java - Bali

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,6

Gemiddelde beoordeling

72 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,0
Toegevoegd op: 23-08-2018

onvergetelijke ervaring!

De gids op Sumatra: Masna! Zij heeft aan de rondreis op Sumatra een extra dimensie gegeven. Lief, behulpzaam, oog voor detail, spreekt goed Nederlands, echt een schat! Alle maaltijden op de rondreis waren heel erg goed en er was heel veel variatie. Leuk om gerechten uit de verschillende streken te proeven.

Mw. M
9,5
Toegevoegd op: 21-08-2018

Een heel mooie maar zeer actieve reis waarbij ik veel gezien heb van een heel mooi Indonesie.

Dhr. V - Olst
6,2
Toegevoegd op: 17-08-2018

Mooie natuur, maar veel te lange reisdagen en te hoog reistempo. Bij de excursies die er voor mij echt toe deden zoals Prambanan en Borobudur te weinig tijd gehad om rustig te bekijken.

Anoniem
8,1
Toegevoegd op: 17-08-2018

Een fantastische reis waar je culturen proeft, de natuur beleeft en het land ervaart zoals het is.

Mw. B
4,3
Toegevoegd op: 17-08-2018

Veel te veel bus- en trein kilometers zonder gelegenheden voor fotostops door afstanden per reisdag.

Leuk: Tobameer/Samosir, Dieng complex, Borobudur, Prambanan Bromovulkaan en Bali upgrade hotel Bintang Bali Resort in Kuta. Niet leuk: Veel te lange reisdagen in bus en trein waarbij vrijwel geen gelegenheid voor fotostops bestaat. Treinreizen dmv supermoderne treinen zonder enige interactiemogelijkheid met lokale bevolking omdat ramen niet open kunnen en snelheden veel te hoog liggen. Hotel Margo Utomo in Kalibaru was in ons geval vol ongedierte en niet schoon. Excursie Fort de Kock is belachelijk omdat er niets te zien is. Tussenstop in Singapore betekende dat iedereen vliegtuig moest verlaten en na checks in te koude wachtzaal zonder toilet etc. moet wachten. In ons geval bijna 2 uur in totaal.

Dhr. A - Rotterdam
9,0
Toegevoegd op: 11-08-2018

Een onvergetelijke reis!

Anoniem
9,0
Toegevoegd op: 10-08-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 03-08-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 18-07-2018

Een schitterende ervaring, zeer afwisselend, met veel informatie, maar wel een erg druk programma

Een goede conditie is een vereiste, maar dan krijg je wel een vermoeiende maar zeer interessante reis. Lange dagen in de bus, vroeg op maar de tijd wordt goed gebruikt.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 16-07-2018

Een overweldigende, fascinerende, boeiende reis, en een verwennerij van heerlijk eten

Leer te groeten in Bahassa, je kunt dan iedereen groeten, wat op prijs gesteld wordt. Houdt er rekening mee dat je veel in de bus zit, en dat het lange reisdagen zijn. Vanuit de bus kun je heel veel zien, doordat er veel lintbebouwing is, en bijna iedereen wel een handeltje of bedrijfje voor de deur heeft. De natuur is prachtig, en het eten heerlijk!

Anoniem
Terug naar boven