Lombok

Lombok is een van de kleine Soenda Eilanden. De kleine Soenda eilanden bestaan uit Bali, Lombok Sumba, Sumbawa, Flores en Timor. Lombok is een stuk kleiner dan Bali. Dit eiland kent veel minder toerisme en de bevolking is arm. De stranden van dit eiland zijn schitterend. De bevolking gaat in de weekeinden ook vaak naar het strand. De bevolking is erg gastvrij en laat u graag hun vaardigheden zien zoals weven, pottenbakken en mandvlechten.

4

Rondreizen in Indonesië en Bali

Rondreis Lombok - Ontdek dit mooie eiland

Iedereen die weleens op Lombok én Bali geweest is zal het zeggen, Lombok is een stuk minder toeristisch en grootschalig. Een rondreis naar Lombok is ideaal als u even heerlijk tot rust wilt komen op de prachtige stranden die dit eiland rijk is. Heerlijk uitrusten, zonnen en zwemmen, maar onze Lombok reizen bieden nog meer mogelijkheden. Leer dit eiland echt goed kennen tijdens een van de excursies die we aanbieden.

Lombok rondreis: stranden en excursies

Een Lombok rondreis brengt u naar verschillende mooie plekjes van dit eiland. Zo is er bijvoorbeeld de badplaats Senggigi. Dit is één van de bekendste plaatsen van Lombok, maar nog steeds alles behalve toeristisch. Rust heerlijk uit op de stranden of breng een bezoek aan de restaurantjes en barretjes. Even lekker shoppen kan ook in de winkeltjes op het eiland. Een rondreis naar Lombok biedt voor ieder wat wils!

Boek uw favoriete rondreis

Bij ons kunt u kiezen uit verschillende Lombok reizen. Dit zijn rondreizen, gecombineerd met andere mooie eilanden zoals de Gili eilanden, Bali, Sulawesi en/of Sumatra. Bekijk de routes en ontdek wat er allemaal mogelijk is. Wij regelen de complete reis, van de vluchten tot de overnachtingen en de excursies. Het enige wat u hoeft te doen is te genieten van alles wat dit mooie land te bieden heeft.

Terug naar boven