De Gordel Van Smaragd

Indonesië en Bali

Indonesië en Bali Reisleider

strandvakantie Bali

Jan
08-01-2016 - 19:18 uur
We zijn al enige malen met fox op rondreis geweest, zeer goed allemaal nu willen we graag een strandvakantie op Bali in een leuk hotel, omdat ik nu rolstoelafhankelijk ben wel kleine stukjes kan lopen heb ik een badkamer nodig met alleen een douche en wastafel en toilet, in ieder geval geen douche in het bad, dat gaat niet lukken, liefst op begane grond of er moet een lift aanwezig zijn, zijn daar mogelijkheden voor? Voorkeur gaat uit naar Sanur of Love na. Andere opties zijn welkom
Er zijn 1 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 1
RE: Fox reisleider
09-01-2016 - 13:23 uur
Hallo Jan,

Een heel goed plan om naar Bali te gaan voor je vakantie. Sanur is een goede keuze. Het is daar iets rustiger dan bv Kuta. Je schrijft dat je rolstoelafhankelijk bent en kleine stukjes kunt wandelen. langs het strand van Sanur is een heel fijn fiets/wandelpad met vele leuke bars en restaurants aan het strand.

Maar voor de specifieke hotels met douche zou ik je willen vragen om deze vraag bij de reis-specialisten neer te leggen. Zij hebben precies een overzicht welke badkamers in welke hotels zijn. Anders kunnen zij dit aanvragen bij de betreffende hotels. Dat overzicht heb ik hier niet.

Heel veel succes en alvast veel plezier op Bali.
footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven