Privé rondreizen in Indonesië en Bali

Ontdek met ons de Borobudur op Java, orang-oetans op Sumatra, de bijzondere cultuur van Sulawesi en tropische stranden op Bali.
We overnachten in comfortabele en centraal gelegen hotels.
  Reis per comfortabele auto met gids plus privéchauffeur. Keuze voor het upgrade pakketten of zelf aanpassen van reizen.
Veel excursies zijn bij de prijs inbegrepen en scherp geprijsde best deal reizen.

10

Privé rondreizen in Indonesië en Bali

Individuele rondreis Bali - Ga zelf op reis door het land van de verschillende culturen

Met uw eigen reisgezelschap, helemaal in uw eigen tempo het prachtige land Indonesië ontdekken? Het is mogelijk met een individuele rondreis in Indonesië en Bali. Tijdens deze reis laat u zich op uw gemak rondrijden over de indrukwekkende eilanden van Indonesië. Onze gidsen en privéchauffeurs nemen u mee naar de mooiste plekjes tijdens een privéreis door Bali en/of de andere prachtige eilanden die Indonesië rijk is.

Privé rondreis Bali

Het eiland Bali staat natuurlijk bekend om de prachtige stranden, waar u heerlijk kunt snorkelen en duiken. Maar een reis in Bali omvat veel meer dan dat! Zo geniet u bijvoorbeeld van een traditionele Baron dansvoorstelling tijdens een individuele rondreis in Bali en u gaat op bezoek bij de lokale bevolking. Zo komt u midden in de cultuur terecht! Maar een bezoek aan het Bratanmeer met de mysterieuze Ulun Danu tempel kan ook onderdeel zijn van een individuele rondreis in Bali.

Een aantal hoogtepunten

Een individuele rondreis in Indonesië zit vol hoogtepunten. Een bezoek aan de wereldberoemde Borobodur is een van deze bijzondere hoogtepunten. Maar een bezoek aan een theeplantage kan ook onderdeel zijn van een privéreis. Bali staat natuurlijk bekend om de prachtige stranden, waar u ook de onderwaterwereld kunt verkennen door te duiken of te snorkelen. Een bezoek aan de hotsprings van Panas Banjar staat ook op het programma van een privé rondreis in Bali, waar u heerlijk kunt ontspannen in het warme zwavelhoudende water. 

Alles is geregeld

Alles is geregeld voor de individuele rondreis in Indonesië. De vluchten, de overnachtingen in comfortabele, centraal gelegen en sfeervolle hotels, de excursies, de auto reisgids en privéchauffeur. De privéchauffeurs kennen het land als geen ander en nemen u niet alleen mee naar de populaire hoogtepunten, maar juist ook de minder bekende plekken. Wilt u de reis aanpassen of upgraden? Er zijn upgrade pakketten beschikbaar en er is de mogelijkheid om de route van de individuele rondreis in Bali en Indonesië aan te passen. 

Ontdek de prachtige eilanden

Een individuele rondreis in Indonesië is de ideale manier om de prachtige eilanden met uw eigen reisgezelschap te ontdekken. Wij bieden daarnaast groepsreizen, speciale familiereizen en singlereizen in dit prachtige land met verschillende culturen.