Privé rondreis met gids/chauffeur Authentiek Java - Bali

 

Wilt u nog meer genieten? Dat kan!

Deze reis kunt u nog leuker maken door te kiezen voor de volgende Extra opties en Optionele excursies. Deze Extra opties kunt u tijdens het boekingsproces toevoegen aan uw reis. De optionele excursies boekt u ter plaatse bij uw reisleider of onze lokale vertegenwoordiging.

Aandachtspunten

 • U kunt deze extra opties tijdens het boekingsproces aan uw reis toevoegen.
 • Bij een verlenging verandert de reisduur en bij extra opties en upgrades niet

Optionele excursies in Bali

 • Ervaar het echte Balinese leven in één dag!

  IDR 750.000,- p.p.

  Door deze 1-dag durende excursie maakt u met diverse facetten van het Balinese leven kennis: u komt door schitterende natuur, u brengt u een bezoek aan een Balinees dorp en maakt eventueel kennis met het “boerenleven”. Om 08:00 uur wordt u opgehaald in uw hotel en rijdt u naar midden Bali. Uw lokale gids wacht u op en brengt u als eerste naar een familie waar in totaal 30 gezinnen wonen. Daar ziet u hoe de vrouwen bezig zijn met het maken van offers en met de voorbereidingen van het koken. Ook bezoekt u de lagere school van het dorp. Vervolgens gaat u wandelend naar de rijstvelden. U maakt kennis met de authentieke gereedschappen en zult u zien hoe boeren de rijstvelden met behulp van ossen eggen. U zelf kunt met behulp van een os de grond eggen. Daarna helpt u uiteraard ook de boer met het planten van rijstplantjes. Via een kleine wandeling door de rijstvelden kunt u ook de vele fruitbomen en verscheidene specerijen bewonderen. Er wacht u na afloop een lekkere en traditionele Balinese lunch. Inclusief: - Alle genoemde activiteiten - Nederlandstalige gids (ter plaatse) wanneer aanwezig, anders Engelstalige gids - Retour transport - Heerlijke lunch Vanuit Ubud is er een toeslag van IDR 140.000,- van toepassing.

 • Duikexcursie

  IDR 1.750.000 p.p.

  Onder water bevinden zich de meest prachtige koralen van Bali. Tijdens deze duikexcursie kunt u deze schitterende onderwaterwereld met een grote rijkdom aan vissen van dichtbij te bekijken. De prijs begint bij IDR 1.750.000 p.p. en is afhankelijk van de duiklocatie.

 • Fietstochten

  IDR 820.000,- p.p.

  Een unieke manier om de binnenlanden van Bali te ontdekken is uiteraard per fiets. Vaak komt u op deze manier op plaatsen waar u met een auto niet kunt komen en ziet u zo veel meer van het originele Bali. Er zijn drie routes mogelijk: -Kintamani route: Vanaf de Batur vulkaan fiets u via binnenwegen tot een drie kilometer buiten Ubud. -Jatiluwih route: Een fietsroute door spectaculaire rijstvelden (deze rijstvelden staan bij UNESCO op de wereldmonumentenlijst) -Dorpsroute: een leuke fietsroute door diverse traditionele Balinese dorpen Alle fietsroutes eindigen de dag uiteraard met een lekkere lunch. Inclusief Engelstalige begeleiding. Minimaal 2 deelnemers.

 • Jungle Trekking

  IDR 820.000,- p.p.

  Tijdens deze 2,5 uur durende wandeling in het hart van Bali ontdekt u het echte Bali onder leiding van een Engelstalige gids. U wandelt door bos, u komt langs rijstterrassen en uiteindelijk eindigt u bij een authentieke tempel in het midden van het bos. De lunch en retour transfer zijn inbegrepen.

 • Kookcursus

  IDR 765.000,- p.p.

  Indonesie staat bekend om de vele heerlijke gerechten. Nu heeft u echter de kans om met hulp van een chefkok deze gerechten leren te bereiden. U wordt ’s ochtends om 07:00 uur opgehaald en gaat met de chefkok inkopen doen op de lokale markt. Daarna gaat u samen de maaltijd bereiden. Ook zal de chefkok u wegwijs maken in de vele specerijen die gebruikt worden. Na het koken krijgt u uiteraard ook de gelegenheid om te proeven! Een naslagwerkje met de gerechten die u die dag heeft bereid, krijgt u ook !

 • Oost-Bali tour

  IDR 490.000,- p.p.

  Mount Agung wordt door de Balinezen beschouwd als heilige berg. De vulkaan barstte hier in 1963 in volle hevigheid uit. Aan de voet staat de Besakih tempel, ook wel de moedertempel genoemd. Vervolgens brengen we een bezoek aan het leuke dorpje Penglipuran, hier kunt u een van de woningen bezoeken waar u kunt zien hoe de lokale bevloking volgens eeuwenoude tradities leeft. Tevens krijgt u uitleg over de tempel van het dorpje. Ook bezoekt u onderweg een Batikfabriekje en het 11de eeuwse Hof van Justitie in Klungkung.

 • Raften op de Ayung rivier

  IDR 625.000,- p.p.

  Geweldige ervaring om dwars door de jungle van Bali de machtige Ayung rivier af te dalen (niveau 1 en 2). Een volledig verzorgde ochtend en voor iedereen geschikt!

 • Raften op de Telaga Waja rivier

  IDR 625.000,- p.p.

  Geweldige ervaring om dwars door de jungle van Bali de machtige Telaga Waja rivier af te dalen (niveau 3 en 4). Een volledig verzorgde ochtend en voor iedereen geschikt!

 • Vulkaantocht

  IDR 490.000,- p.p.

  We vertrekken in de ochtend. Eerst ziet u de traditionele Barongdansen met een gamelan orkest. Vervolgens naar het dorpje Kintamani, vanwaar u een prachtig uitzicht heeft op de Batur vulkaan. Daarna bezoeken we de heilige bronnen van Tampaksiring. Ook bezoekt u onderweg een houtsnijderatelier.

 • Zeilcruise op een catamaran naar Lembongan

  IDR 1.230.000,- p.p.

  Een volledig verzorgde dag op de catamaran waar u 's morgens vroeg al mee vertrekt. Onderweg wordt er een overheerlijk ontbijt en een 4-gangen lunch voor u klaar gemaakt en zijn frisdranken inclusief. U heeft vandaag de hele dag de tijd om te genieten van zon, zee en strand…… Kristalhelder water, snorkelen en dolfijnen staan op het programma. Indien u deze excursie vanuit Ubud wilt maken, geldt er een toeslag voor de transfers.

Optionele excursies in Jogjakarta

 • Ritje in een becak

  IDR 174.000 - 290.000 p.p.

  Zonder een tochtje in dit traditioneel Indonesische vervoersmiddel is uw reis niet compleet! Per fiets of gemotoriseerde variant wordt u vanaf de batik fabriek naar het Kraton, het paleis van de Sultan, gereden.
  Minimaal 2 personen IDR 290.000,- p.p.
  Minimaal 3 personen IDR 203.000,- p.p.
  Minimaal 6 personen IDR 188.500,- p.p.
  Minimaal 10 personen IDR 174.000,- p.p.

 • Diner met dans

  IDR 507.000 - 652.500 p.p.

  U dineert in een lokaal restaurantje, waar bijna dagelijks een Ramayana voorstelling plaatsvindt, een klassieke Javaanse dans. Deze voorstelling wordt niet dagelijks meer opgevoerd. Ter plaatse zult u door uw reisleider geïnformeerd worden of het mogelijk is om deze voorstelling te bezoeken.

  Minimaal 2 personen IDR 652.500,- p.p.
  Minimaal 3 personen IDR 551.000,- p.p.
  Minimaal 6 personen IDR 522.000,- p.p.
  Minimaal 10 personen IDR 507.000,- p.p.Aandachtspunten

 • De optionele excursies kunt u ter plaatse bij uw reisleider of bij onze lokale vertegenwoordiging boeken en betalen.
 • De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn, onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers.
 • Het moment waarop de optionele excursie wordt geboekt, is bepalend voor de dan geldende prijs.
 • Ook bij uw reisbescheiden ontvangt u ook een overzicht van optionele excursies.
 • Voor bepaalde activiteiten, die vallen onder bijvoorbeeld bergsport, watersport, luchtsport, wintersport etc., heeft u een extra dekking nodig op de standaard reisverzekering. Wanneer u van plan bent activiteiten te ondernemen tijdens uw reis, die door de reisverzekeraar worden gezien als bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten, dan heeft u deze extra dekking nodig.

  Indien u via FOX een ANWB Reisverzekering afsluit, dan kunt u kiezen voor de optie verzekeringsuitbreiding (bijzondere sporten/wintersport).