Privé rondreis met gids/chauffeur Bali

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,7

Gemiddelde beoordeling

27 reizigers beoordelen deze reis met een:

7,1
Toegevoegd op: 30-08-2018

Goede optionele excursies; vooral gaan raften, fietsen en naar pura tanah lot

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 25-08-2018

De reis van ons leven

Wat een fantastische reis! De mooiste dingen gezien. We hadden in ieder hotel extra dagen geboekt, zo een prima afwisseling tussen cultuur en relaxen. Vier van de vijf hotels voldeden aan al onze verwachtingen. Excursies waren zeer informatief en afwisselend, al kan een uitstapje met dieren(leed) wat ons betreft van het programma. Erg zielig en onnodig om de civetkatten eenzaam in kale kooien te zien voor ons dure bakkie koffie. We waren zeer tevreden over onze gids en chauffeur, zij maakten deze reis extra bijzonder met hun uitleg, we hebben de mooiste plekken gezien en veel geleerd over het leven op Bali.

Mw. P
7,1
Toegevoegd op: 12-08-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
8,1
Toegevoegd op: 06-08-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
9,0
Toegevoegd op: 28-07-2018

Prachtige rondreis

Het hotel in Ubud met de aapjes was een leuke ervaring. De extra excursie met een echte Balineese kookles was erg gaaf!

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 13-07-2018

Sommige reisdagen lang en druk programma maar daardoor wel heel veel gezien van het prachtige Bali.

Prachtige reis. Aanrader!

Dhr. K
8,1
Toegevoegd op: 12-07-2018

Bali op een intense manier kunnen ervaren met veel toelichting door de gids

Mw. F - Amsterdam
8,6
Toegevoegd op: 05-07-2018

Fantastisch en zorgeloos

Fantastische reis met alle hoogtepunten in Bali. Bijzonder vriendelijke en hartelijke en behulpzame gids en chauffeur. Hadden ons niet beter kunnen wensen.

Dhr. van den B
9,0
Toegevoegd op: 28-06-2018

Een hele goede rondreis op een geweldig mooi eiland.

Een aanrader zo'n privé reis. Fijne, goede en vriendelijke gids die de tijd nam om Bali te laten zien. Met even zo'n fijne chauffeur. Onderweg op mooie plaatsen foto stops gemaakt. De privé reis is veel relaxter dan een groepsreis. Een volgende keer ga ik het weer zo doen.

Dhr. L - Eindhoven
8,1
Toegevoegd op: 26-06-2018

Mooie reis met leuke excursies en een gezellige goed Nederlands sprekende reisleider.

Bali van Zuid naar Noord en weer terug. Een mooie reis met vele hoogtepunten. Diverse tempels, rijstvelden, prachtige natuur en heerlijk eten. Wij haddden een gezellige, goed Nederlands sprekende reisleider die ons veel heeft verteld over het land, de bevolking en tradities. Hij heeft ons tijdens de reis goed begeleid, ook bij aankomst in de hotels. Wij hebben gekozen voor een aantal up grades van de hotels en dit is ons heel goed bevallen. Prachtige resorts met schitterende tuinen. Alles wordt heel goed onderhouden en het personeel is uitermate vriendelijk en behulpzaam. Jammer dat er buiten de resorts erg veel vervuilings langs de kant van de weg te zien is. De luchtvervuiling door de grote hoeveelheid scooters en auto's op de weg maakt het er ook niet aangenaam op om een wandeling te maken door een van de stadjes.

Mw. C - Etten
Terug naar boven