Privé rondreis met gids/chauffeur Bali

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,1

Gemiddelde beoordeling

19 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,0
Toegevoegd op: 14-05-2018

Een onvergetelijke reis die met name door onze reisleider fantastisch is geworden.

Jammer dat we nergens iets over onze reisleider en chauffeur kwijt kunnen. Die hebben namelijk het absolute verschil gemaakt voor ons!

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 08-03-2018

Afwisselende reis en veel gezien van bali !

Ubud verlenging zou ik zeker doen, zoveel te zien en te ondernemen daar . Raften op de rivier was top ! En shoppen moet je daar doen , hadden veel meer moois achteraf mee willen nemen.

Dhr. M - Zoeterwoude
8,6
Toegevoegd op: 06-11-2017

bijzondere ervaring

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 16-10-2017

Fantastische reis.

Mw. S - Almere
8,6
Toegevoegd op: 07-10-2017

Een priverondreis die wij naar eigen idee uitgebreid hebben met extra dagen per overnachting.

een super rondreis met Nederlands sprekende gids en eigen chauffeur!

Mw. B - Oud-Beijerland
8,1
Toegevoegd op: 05-10-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mw. K - Voorschoten
8,1
Toegevoegd op: 04-10-2017

We hebben een hoop gezien, leuke dingen meegemaakt maar hadden verwacht meer te zien.

Prachtige dingen gezien met onze geweldige gids die een hoop humor had. De beste chauffeur die er was hadden wij natuurlijk. Het hotel in Ubud (Champlung Sari) was leuk met de rondspringende apen waar je wel voor op moest passen. Vele mooie tempels, ceremonies en vlindertuin gezien. Ook de vleermuizen tempel was zeker een bezienswaardigheid. Een tip is om de tempel Tanah Lot in de reis op te nemen, daar drink je zoet water uit een rots in de zee en wordt gezegend door een priester en krijg je rijstkorrels op je voorhoofd. Verder is het waterpaleis (Tirta Ganga). Ook een blik op de zoutwinning uit zeewater op primitieve wijze is prachtig om te aanschouwen.

Dhr. S - Nieuwegein
9,0
Toegevoegd op: 30-09-2017

afwisselende reis op een mooi eiland met vriendelijke mensen

Het fietsen bij Ubud was erg leuk. Je hoeft alleen maar naar beneden vanaf de berg, dus het is vooral remmen. Rustig tempo en genieten van de mandarijnen, chili, afrikaantjes die daar verbouwd worden. Dan tussen de rijstvelden door, heel mooi. We hadden een aantal upgrades genomen voor hotels in Ubud en Lovina en als extra een paar dagen Lombok/Gili en 2 dagen Sanur in een eigen vila met zwembad. Heerlijk relaxen zo vlak voor de terugreis.

Dhr. M - Rijswijk
10,0
Toegevoegd op: 29-09-2017

Voor afwisselende activiteiten in natuur, cultuur en sportiviteit is deze reis in Bali een aanrader.

Wat hebben we met elkaar genoten van Bali! Geweldige natuur ( zee, strand, vulkanen, watervallen, de rijstvelden en de plantages) de flora((prachtige bloemen en fruitsoorten) en fauna ( van salamanders en luwak katten tot apen en dolfijnen), veelzijdige cultuur en genoeg mogelijkheden om sportief bezig te zijn ( oa. snorkelen en raften) . En dat alles bij een aangename temperatuur en uiterst vriendelijke mensen. Onze gids en chauffeur waren dan ook super! De hotels waren uitstekend en sfeervol. Een enorme gastvrijheid hebben wij hier en in het land ervaren. We willen dan ook allemaal wel graag weer een keer terug!

Mw. V - Haaksbergen
9,5
Toegevoegd op: 27-09-2017

De tijd van ons leven gehad dankzij deze geweldige reis!

Onze reis is grotendeels zo gaan leven en leuk geworden dankzij onze Balinese, Nederlandssprekende gids Parta. Hij heeft ons zoveel kunnen vertellen en uitleggen wat echt ontzettend leuk was. We zijn heel veel te weten gekomen over Bali en alle tradities die hierbij komen kijken. Ik denk dat dit echt een voordeel is van deze reis, met een gids erbij kom je gewoon zoveel met te weten dan wanneer je zelf gaat. Wel denk ik dat als je alles zelf boekt en regelt je goedkoper uit zult zijn, maar als je zin hebt in wat luxe en weinig geregel en stress raad ik je zeker aan deze reis te boeken. Alles was tot in de nopjes geregeld, hier heb ik eigenlijk helemaal niks op aan te merken. De reis was zo ook prima in balans, wel wat druk maar niet te druk en aan het eind lekker relaxen. Wij hebben de tijd van ons leven gehad! (Voor een uitgebreide review incl. tips kijk op trustpilot!)

Mw. K - Naaldwijk
Terug naar boven