Privé rondreis met gids/chauffeur Bali

 

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,5

Gemiddelde beoordeling

27 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,0
Toegevoegd op: 13-10-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,0
Toegevoegd op: 09-10-2018

Fantastische reis. Godeneiland doet zijn naam eer aan.

Er is geen omschrijving ingevuld.

Janssen en Janssen
9,3
Toegevoegd op: 21-09-2018

Een geweldige ervaring. Het was prima geregeld!

Een prive rondreis kunnen wij van harte aanbevelen. Je kunt de reis zo meer naar je eigen hand indelen. Een keer een dag wat later opstaan en later opgehaald worden, geen probleem. Een nederlands sprekende gids dat verwacht je toch niet zover weg? Was echt ideaal. Wees niet te zuinig met de fooi. De mensen daar zijn je zo dankbaar en voor ons is het alsnog een schijntje.

Marit Booij uit Hoorn
8,3
Toegevoegd op: 17-09-2018

Met deze reis zie je al het moois wat je van Bali wilt zien, met voldoende ruimte voor flexibiliteit

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mark Lenaerts
7,0
Toegevoegd op: 30-08-2018

Goede optionele excursies; vooral gaan raften, fietsen en naar pura tanah lot

8,3
Toegevoegd op: 25-08-2018

De reis van ons leven

Wat een fantastische reis! De mooiste dingen gezien. We hadden in ieder hotel extra dagen geboekt, zo een prima afwisseling tussen cultuur en relaxen. Vier van de vijf hotels voldeden aan al onze verwachtingen. Excursies waren zeer informatief en afwisselend, al kan een uitstapje met dieren(leed) wat ons betreft van het programma. Erg zielig en onnodig om de civetkatten eenzaam in kale kooien te zien voor ons dure bakkie koffie. We waren zeer tevreden over onze gids en chauffeur, zij maakten deze reis extra bijzonder met hun uitleg, we hebben de mooiste plekken gezien en veel geleerd over het leven op Bali.

Petra
6,3
Toegevoegd op: 12-08-2018

-

-

7,3
Toegevoegd op: 06-08-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,3
Toegevoegd op: 28-07-2018

Prachtige rondreis

Het hotel in Ubud met de aapjes was een leuke ervaring. De extra excursie met een echte Balineese kookles was erg gaaf!

8,7
Toegevoegd op: 13-07-2018

Sommige reisdagen lang en druk programma maar daardoor wel heel veel gezien van het prachtige Bali.

Prachtige reis. Aanrader!

Andrie Korst